ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αργεντινή: Με Μέσι και Λαουτάρο βασικούς

Argentina's national soccer player Lionel Messi, bottom left, during a training session in Madrid, Spain, Monday, March 18, 2019. Argentina will play a friendly soccer match against Venezuela on Friday.(AP Photo/Bernat Armangue)
Argentina's national soccer player Lionel Messi, bottom left, during a training session in Madrid, Spain, Monday, March 18, 2019. Argentina will play a friendly soccer match against Venezuela on Friday.(AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής και παίρνει το φυσικό του ρόλο στην ενδεκάδα της "αλμπισελέστε". Φανέλα βασικού σε Λο Τσέλσο, Κάνενμαν και Λαουτάρο Μαρτίνες δίνει ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Η εθνική Αργεντινής αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Βενεζουέλας σε φιλική αναμέτρηση στο "Wanda Metropolitano" της Μαδρίτης. Όλα τα βλέμματα πέφτουν την Παρασκευή (22/3, 22:00) στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος επιστρέφει στην "αλμπισελέστε" μετά από οκτώ μήνες απουσίας και το "ναυάγιο" στο Μουντιάλ 2018.

Ο "pulga" παίρνει τη φυσική του θέση στην ενδεκάδα. Όπως γράφει εύστοχα και η "Ole" είναι ο Μέσι κι άλλοι δέκα. Ο Λιονέλ Σκαλόνι, ωστόσο, τηρεί τη δέσμευση ανανέωσης. Ο Ρένσο Σαράβια της Ράσινγκ, ο Χερμάν Πεσέλα της Φιορεντίνα, ο Ουάλτερ Κάνενμαν της Γκρέμιο παίρνουν φανέλα βασικού στην άμυνα, ο 22χρονος της Μπέτις, Χιοβάνι Λο Τσέλσο με τον 24χρονο της Παρί Σεν-Ζερμέν, Λεάντρο Παρέδες συνθέτουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο 21χρονος της Ίντερ επωμίζεται ήδη στην ομάδα του Μιλάνο το "φορτίο" του αντί - Ικάρντι, ενώ τα πηγαίνει περίφημα στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη (εκτός Αργεντινής). Αναλυτικά η πιθανή ενδεκάδα της Αργεντινής: Αρμάνι - Σαράβια, Πεσέλα, Κάνενμαν, Ταγλιαφίκο - Παρέδες, Λο Τσέλσο, Μέσι, Ντιμπάλα (Πίτι Μαρτίνες, Ρομπέρτο Περέιρα και Ροδρίγο ντε Πάουλ διεκδικούν τη θέση επίσης), Ντι Μαρία - Λαουτάρο Μαρτίνες.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ