ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αργεντινή: Με τους πρωταγωνιστές του Ίντερ - Γιουβέντους στη Γερμανία

Argentina's Roberto Pereyra, left, celebrates scoring his side's second goal with his teammates Argentina's Paulo Dybala, center, and Argentina's Lautaro Martinez during a friendly soccer match between Argentina and Iraq at Prince Faisal bin Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Oct. 11, 2018. (AP Photo)
Argentina's Roberto Pereyra, left, celebrates scoring his side's second goal with his teammates Argentina's Paulo Dybala, center, and Argentina's Lautaro Martinez during a friendly soccer match between Argentina and Iraq at Prince Faisal bin Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Oct. 11, 2018. (AP Photo) AP

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, αποκάλυψε την ενδεκάδα στο φιλικό με τη Γερμανία. Στην επίθεση δυο εκ των πρωταγωνιστών του Ίντερ - Γιουβέντους, Λαουτάρο Μαρτίνες και Πάουλο Ντιμπάλα.

Η εθνική Αργεντινής ετοιμάζεται για τα φιλικά προετοιμασίας με τις αντίστοιχες της Γερμανίας (9/10, 21:45) στο Ντόρτμουντ και Εκουαδόρ (13/10, 17:00) στο Έλτσε.

Αυτά θα είναι και τα τελευταία ματς για την αλμπισελέστε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, καθώς η CONMEBOL απέρριψε την έφεση της ομοσπονδίας της Αργεντινής και διατήρησε την τρίμηνη τιμωρία του για τις σκληρές δηλώσεις του για την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής.

O ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της χώρας του τάνγκο, Λιονέλ Σκαλόνι, αποκάλυψε τους έντεκα που θα ξεκινήσει στο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Δεν επιφύλαξε ιδιαίτερες εκπλήξεις σε σχέση με τις προτιμήσεις που έχει στις επιλογές του το τελευταίο διάστημα.

Ο Μαρτσεσίν θα υπερασπιστεί την εστία - Αρμάνι και Αντράντα είναι εκτός - ο Φόιτ θα καλύψει το δεξί αμυντικό άκρο (όπως και στο Κόπα Αμέρικα 2019), ο Ταγλιαφίκο το αριστερό, ενώ το δίδυμο στόπερ θα συνθέσουν οι Οταμέντι και Ρόχο (μοναδικός "επιζών" από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 και την πορεία μέχρι τον τελικό).

Η τριάδα των Παρέδες, Ντε Πάουλ και Ρομπέρτο Περέιρα δεν "σπάει" στο κέντρο. Στην αντίστοιχη της επίθεσης ο Άνχελ Κορέα θα έχει ως παρτενέρ δυο εκ των πρωταγωνιστών του Derby d' Italia. Τον Λαουτάρο Μαρτίνες και τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο δεύτερος άνοιξε το σκορ για τους μπιανκονέρι τέσσερα λεπτά μετά από την έναρξη του ματς, ο πρώτος ισοφάρισε για τους νερατζούρι στο 18ο λεπτό. Ο τρίτος - επίσης Αργεντινός - σκόρερ μάλιστα της νίκης της Γηραιάς Κυρίας, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, δεν καλείται πλέον στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Αναλυτικά η ενδεκάδα της Αργεντινής:

Μαρτσεσίν, Φόιτ, Οταμέντι, Ρόχο, Ταγλιαφίκο, Ντε Πάουλ, Παρέδες, Ρομπέρτο Περέιρα, Άνχελ Κορέα, Λαουτάρο Μαρτίνες, Ντιμπάλα.

Η εθνική Αργεντινής σκοπεύει κλείσει φιλικό με την αντίστοιχη της Βραζιλίας για τις 15 Νοεμβρίου στη Σαουδική Αραβία. Πιθανώς τότε θα επανεμφανιστεί o Λιονέλ Μέσι.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ