ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Ο 37χρονος Μάξι Ροντρίγκες επέστρεψε για τρίτη θητεία στη Νιούελς

Argentina's Maximiliano Rodriguez, celebrates after scoring against Uruguay during a 2014 World Cup qualifying soccer game in Montevideo, Uruguay, Tuesday, Oct. 15, 2013. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Argentina's Maximiliano Rodriguez, celebrates after scoring against Uruguay during a 2014 World Cup qualifying soccer game in Montevideo, Uruguay, Tuesday, Oct. 15, 2013. (AP Photo/Matilde Campodonico) AP

Η Νιούελς Ολντ Μπόις ανακοίνωσε ότι ο 37χρονος Αργεντινός εξτρέμ, Μάξι Ροντρίγκες, επιστρέφει για την τρίτη του θητεία στην ομάδα του Ροσάριο.

Κάποτε βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού - επί τεχνικής ηγεσίας Αντρέα Στραματσόνι - αλλά πήγε στην Ουρουγουάη για λογαριασμό της Πενιαρόλ. Ωστόσο, μακριά από το... σπίτι του δεν μπορεί.

Ο Μάξι Ροντρίγκες επέστρεψε στη Νιούελς Ολντ Μπόις και ξεκινά την τρίτη θητεία με την ομάδα της γενέτειράς του, Ροσάριο. Ο "φιέρα", όπως είναι το παρατσούκλι του, ξεκίνησε την καριέρα του από τη "λέπρα" και μετά ήλθε στην Ευρώπη.

Αρχικά στην Εσπανιόλ (2002-2005), έπειτα στην Ατλέτικο (2005-2010) και στη συνέχεια στη Λίβερπουλ (2010-2012). Σύμφωνα με ΜΜΕ της "χώρας του τάνγκο", η Νιούελς θα κινηθεί για την επιστροφή και του Νάτσο Σκόκο, ο οποίος δεν έχει το χρόνο και το χώρο που θέλει στη Ρίβερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ