ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η Ρίβερ Πλέιτ... έχρισε πρωταθλήτρια τη Μπόκα Τζούνιορς!

Boca Juniors' Carlos Tevez, right, celebrates with teammates after defeating 1-0 Gimnasia y Esgrima to win Argentina's Superliga soccer tournament at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Saturday, March 7, 2020. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Boca Juniors' Carlos Tevez, right, celebrates with teammates after defeating 1-0 Gimnasia y Esgrima to win Argentina's Superliga soccer tournament at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Saturday, March 7, 2020. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Η Ρίβερ Πλέιτ με νίκη απέναντι στην Τακουμάν έπαιρνε το πρωτάθλημα στην Αργεντινή, έμεινε στο 1-1 και η Μπόκα Τζούνιορς εκμεταλλεύτηκε το "δώρο", αφού κατέκτησε τον τίτλο μετά το 1-0 απέναντι στη Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Χαμός στο φινάλε του πρωταθλήματος Αργεντινής, με τη Μπόκα Τζούνιορς να κατακτά έναν από τους πιο ανέλπιστους τίτλους της!

Η ομάδα του Μπουένος Άιρες επικράτησε 1-0 της Χιμνάσια Λα Πλάτα και εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία ήθελε νίκη στην έδρα της Τακουμάν, αλλά έμεινε στο 1-1 και έτσι έκοψε πρώτη το νήμα η μισητή της αντίπαλος.

Ο Κάρλος Τέβες ήταν ο παίκτης που λύτρωσε τη Μπόκα, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στο 72ο λεπτό, με το 1-0 να μένει ως το φινάλε και φυσικά να γίνεται χαλασμός κυρίου από τους οπαδούς και τα μέλη της ομάδας!

Boca Juniors' Carlos Tevez (10) celebrates with teammates after defeating 1-0 Gimnasia y Esgrima to win Argentina's Superliga soccer tournament at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Saturday, March 7, 2020. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Boca Juniors' Carlos Tevez (10) celebrates with teammates after defeating 1-0 Gimnasia y Esgrima to win Argentina's Superliga soccer tournament at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Saturday, March 7, 2020. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Η Μπόκα συγκέντρωσε 48 βαθμούς και άφησε στο κατόπι της τη Ρίβερ, η οποία έμεινε πίσω στο σκορ με την Ατλέτικο Τακουμάν χάρη σε γκολ του Τολέδο στο 19', αλλά ο Σουάρες στο 35' ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η ομάδα του Γκαγιάρδο έχασε άλλο έναν τίτλο μέσα από τα χέρια της, όπως είχε κάνει και με τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου ήταν μπροστά ως το 89' με τη Φλαμένγκο, αλλά κατάφερε να χάσει με 2-1.

AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ