ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Κορονοϊός: Η Ρίβερ κράτησε κλειστό το γήπεδο της για την Τουκουμάν

Groundskeepers attempt to dry out the pitch as copious amounts of rain falls on the Antonio Vespucio Liberti stadium prior a Copa Libertadores Group D soccer match between Argentina's River Plate and Peru's Binacional in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, March 11, 2020. (AP Photo/Gustavo Garello)
Groundskeepers attempt to dry out the pitch as copious amounts of rain falls on the Antonio Vespucio Liberti stadium prior a Copa Libertadores Group D soccer match between Argentina's River Plate and Peru's Binacional in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, March 11, 2020. (AP Photo/Gustavo Garello) AP

Η αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ με την Τουκουμάν για το Copa Superliga δεν διεξήχθη αφού κανένας από τους γηπεδούχους δεν πήγε στο "Μονουμεντάλ" όπως είχαν ενημερώσει.

Το μπάχαλο με την αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ με την Ατλέτικο Τουκουμάν για το Copa Superliga της Αργεντινής ολοκληρώθηκε έξω από το "Μονουμεντάλ". Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η διοίκηση των γηπεδούχων είχε ενημερώσει ότι δεν θα κατέβει στον αγώνα υπό το φόβο του κορονοϊού.

Αυτό βρήκε αντίθετη τόσο τη διοργανώτρια αρχή, όσο και την Τουκουμάν. Αμφότερες οι δύο πλευρές υποστήριξαν ότι από τη στιγμή που ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών δεν συνέτρεχαν λόγοι αναβολής. Βέβαια, αντίθετη γνώμη είχαν οι παίκτες των φιλοξενούμενων με τον αρχηγό της ομάδας, Κριστιάν Λουτσέτι, να εκφράζει ανοικτά την αντίθεσή του στα όσα υποστήριξε η διοίκηση της Τουκουμάν.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) οι διαιτητές της αναμέτρησης πήγαν κανονικά στο γήπεδο, όμως οι πόρτες του "Μονουμεντάλ" ήταν κλειστές. Μάλιστα, ενημέρωσαν την αποστολή της Τουκουμάν να μην πάει στο γήπεδο αφού δεν υπήρχε λόγος.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Χερμάν Ντελφίνο μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: "Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ήρθαμε κανονικά στην ώρα μας, αλλά μας ενημέρωσαν ότι οι πόρτες του σταδίου είναι κλειστές και ότι απαγορεύεται να μπούμε σε αυτό. Μετά από αυτή την εξέλιξη ενημερώσαμε την αποστολή της Τουκουμάν ότι δεν χρειάζεται να έρθει στο γήπεδο".

Πλέον η τύχη της αναμέτρησης θα αποφασιστεί στις δικαστικές αίθουσες όπου και αναμένεται με ενδιαφέρον εάν θα υπάρξει ποινή για την Ρίβερ Πλέιτ.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ