ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μάρα Γκόμες: Η πρώτη τρανσέξουαλ παίκτρια στη μεγάλη κατηγορία

Μάρα Γκόμες: Η πρώτη τρανσέξουαλ παίκτρια στη μεγάλη κατηγορία

Η 22χρονη Μάρα Γκόμες υπέγραψε στην Villa San Carlos και έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ που θα πάρει μέρος στην κορυφαία κατηγορία στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα γυναικών στην Αργεντινή.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Villa San Carlos απέκτησε από την Malvinas την Μάρα Γκόμες και η μετακίνηση αυτή συζητήθηκε ιδιαίτερα στα ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής.

Ο λόγος είναι πως η 22χρονη Γκόμες θα γίνει η πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα που θα αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος γυναικών στην Αργεντινή, με την νεαρή να βάζει την Τρίτη την υπογραφή της σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα της ομάδα.

Λίγο μετά την υπογραφή των συμβολαίων, η Μάρα Γκόμες φωτογραφήθηκε δίπλα στο έτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Λουντμίλα Ανχέλι, ενώ στις πρώτες της δηλώσεις ξεκαθάρισε πως δεν έχει αισθανθεί μέχρι στιγμής στην καριέρα της πως έχει πέσει θύμα διακρίσεων εις βάρος της.

"Σε όλες τις ομάδες στις οποίες έχω παίξει, μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά. Δεν αισθάνθηκα ποτέ πως ήμουν αποκλεισμένη. Κάνουμε όλοι το ίδιο επάγγελμα", είπε στην εφημερίδα "El Dia".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ