ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μέσι: Είπε το μεγάλο "ναι" και επιστρέφει στην Αργεντινή

Μέσι: Είπε το μεγάλο "ναι" και επιστρέφει στην Αργεντινή

Οι Αργεντίνοι υποστηρίζουν ότι ο καπιτάνο της εθνικής τους ομάδας, Λιονέλ Μέσι έχει ενημερώσει τους αρμόδιους πως επιστρέφει στην "Αλμπισελέστε".

Η έγκυρη "Ole" σημειώνει στο βασικό της θέμα ότι ο μεγάλος σταρ της Μπαρτσελόνα, μετά το καταστροφικό Μουντιάλ της Ρωσίας είπε το "ναι" και θα επιστρέψει στην εθνική Αργεντινής για να ηγηθεί των προσπαθειών της "Αλμπισελέστε" στο Copa America που θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία!

Σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο, ο "Mr.10" θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τα φιλικά του Μαρτίου, ωστόσο ούτε ο Σκαλόνι ούτε η Ομοσπονδία θα το ανακοινώσουν άμεσα. Υπενθυμίζουμε πως ο αρχηγός της Αργεντινής δεν έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής του ομάδας μετά τον αποκλεισμό από τη Γαλλία στο Μουντιάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 25/1 η Αργεντινή βρίσκεται στον 2ο όμιλο του Copa America με αντιπάλους της παρακάτω ομάδες: Κολομβία, Παραγουάη, Κατάρ. Επίσης, στα ενδιαφέροντα του ρεπορτάζ της "Ole" είναι ότι ο Μέσι όλο αυτό το διάστημα που δεν αναφερόταν καθόλου στο μέλλον του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, φέρεται να είχε τακτική επαφή με τον ομοσπονδιακό, Σκαλόνι συζητώντας για την επάνοδό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μέσι κάνει όργια κι εμείς κοιτάμε αλλού
TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ