ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπόκα: Η στρατηγική κίνηση του Μπουρδίσο για να καπαρώσει τον Ντε Ρόσι

Roma midfielder Daniele De Rossi applauds at Roma fans at the end of the Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Paul White)
Roma midfielder Daniele De Rossi applauds at Roma fans at the end of the Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Οι οπαδοί της Μπόκα πιέζουν για την απόκτηση του Ντε Ρόσι και ο αθλητικός διευθυντής των "χενέιζες" Νικολάς Μπουρδίσο ετομάζεται για κίνηση-ματ για να τον πείσει να επιλέξει την Αργεντινή ως νέο σταθμό στην καριέρα του.

Η 26η Μαΐου είναι ημερομηνία που έχουν κυκλώσει εδώ και αρκετές ημέρες ο οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς αφού πέρα από το σημαντικό αγώνα που έχει να δώσει η ομάδα τους απέναντι στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, την ίδια ημέρα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ρόμα (κόντρα στην Πάρμα) ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Φυσικά, το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για τον Ντε Ρόσι έχει να κάνει με το γεγονός πως ο 35χρονος καπιτάνο δεν θα ανανεώσει με τους "τζαλορόσι" και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του, με τους φίλους της ομάδας της Μπουένος Άιρες να έχουν κατακλύσει τα social media με μηνύματα προς τη διοίκηση του συλλόγου για να "κλείσει" τον παίκτη.

"Οι πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα είναι στο 60%", ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου του "Fox Sports Radio", Ρομπέρτο Λέτο, αναφορικά με το σίριαλ Ντε Ρόσι, με τον παίκτη να έχει εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στην Αργεντινή αλλά την ίδια ώρα να η σύντροφός του Σάρα Φελντερμπάουμ να "ψηφίζει" Ηνωμένες Πολιτείειες.

Τι θα επικρατήσει μεταξύ Βόρειας ή Νότιας Αμερικής; Ίσως βρεθεί η μέση λύση, με την "Corriere dello Sport" να αναφέρει πως ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Ρόμα και νυν αθλητικός διευθυντής της Μπόκα Τζούνιορς, Νικολάς Μπουρδίσο, θα προτείνει στον Ντε Ρόσι συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών στην Μπόκα (το νέο πρωτάθλημα Αργεντινής θα αρχίσει από τα μέσα Αυγούστου).

Και αυτό γιατί έτσι θα έχει την ευκαιρία να μετακομίσει από τον Μάρτιο του 2020 στο MLS, με τους Λος Άντζελες ΦΚ και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι να έχουν έτοιμη πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασία με τον παίκτη.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα: Η Μπόκα Τζούνιορς σε επαφές με Ντε Ρόσι
TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ