ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπόκα Τζούνιορς: Μετρά ώρες για το ντεμπούτο του ο Ντε Ρόσι

Daniele De Rossi, left, and Boca Juniors President Daniel Angelici, pose for a photo holding Rossi's kit, in Buenos Aires, Argentina, Monday, July. 29, 2019. De Rossi, a former Roma captain and 2006 World Cup winner, signed a a one-year deal with Boca Juniors. (AP Photo/Tomas F. Cuesta)
Daniele De Rossi, left, and Boca Juniors President Daniel Angelici, pose for a photo holding Rossi's kit, in Buenos Aires, Argentina, Monday, July. 29, 2019. De Rossi, a former Roma captain and 2006 World Cup winner, signed a a one-year deal with Boca Juniors. (AP Photo/Tomas F. Cuesta) AP PHOTO/TOMAS F. CUESTA

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι έτοιμος να ανοίξει και επίσημα το κεφάλαιο Μπόκα Τζούνιορς, παίρνοντας μέρος στον αγώνα των χενέιζες απέναντι στην Αλμάγκρο για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Αργεντινής.

Πριν λίγους μήνες σήμανε τέλος εποχής για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην Ρόμα μετά από 18 έτη συναπτούς παρουσίας στην ομάδα της καρδιάς του και πλέον ο εμβληματικός καπιτάνο των Ρωμαίων ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην τεράστια καριέρα του με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Αυτό θα γίνει μέσω της συμμετοχής του στον αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς απέναντι στην Αλμάγκρο για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Αργεντινής, με την ομάδα του Μπουένος Άιρες να αγωνίζεται τα ξημερώματα της Τετάρτης (03:10 ώρα Ελλάδας) και τον προπονητή Γκουστάβο Άλφαρο να αναμένεται -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ από τη χώρα του τάνγκο- να του δώσει φανελα βασικού.

Αν γίνει αυτό, ο 35χρονος Ιταλός αμυντικός μέσος θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της Μπόκα μετά από εκείνες των Ρόμα και εθνικής Ιταλίας, με το ματς αυτό να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από αρκετούς φίλους των Ρωμαίων.

Ένας εξ αυτών είναι και ο 43χρονος Μανουέλ Σολάτσι, φανατικός θαυμαστής του Ντε Ρόσι, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στην "Corriere dello Sport" αποκάλυψε τη λατρεία του για τον Ιταλό μέσο.

"Ο Ντανιέλε εκπροσωπεί τους οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο, αυτός είναι ο λόγος του θαυμασμού και του σεβασμού που τρέφουμε για τον Ντε Ρόσι.

Θα παρακολουθώ πλέον αρκετά την Μπόκα που έχει και ένθερμους οπαδούς. Έχω πάρει ήδη τη φανέλα του Ντε Ρόσι με τα χρώματα της νέας του ομάδας, μου την χάρισε ένας φίλος που την απέκτησε online από το κατάστημα της Μπόκα.

Κόστισε 100 ευρώ αλλά άξιζε τα χρήματά της", δήλωσε ο φαν της Ρόμα και του Ντε Ρόσι, που -όπως εξομολογήθηκε- θα μείνει ξύπνιος μέχρι τα ξημερώματα για να δει το άλλοτε ίνδαλμά του στους "τζαλορόσι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ