ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Νιούελς: Μηνύει την Ρόμα για το χρέος της από το deal με Πόνσε

Νιούελς: Μηνύει την Ρόμα για το χρέος της από το deal με Πόνσε
EUROKINISSI

Ο πρώην στράικερ της ΑΕΚ, Εσεκιέλ Πόνσε, βρέθηκε στο επίκεντρο διαμάχης μεταξύ της Νιούελς Ολντ Μπόις και της Ρόμα για ατακτοποίητο οφειλή.

H FIFA επέβαλε στην Νιούελς Ολντ Μπόις απαγόρευση απόκτησης παικτών για τις επόμενες τρεις μεταγραφικές περιόδους, με τον αργεντίνικο σύλλογο να περνάει ωστόσο στην αντεπίθεση και να ισχυρίζεται -στην έφεση που κατέθεσε- πως της χρωστούν χρήματα από παλαιότερες συμφωνίες.

Μία από αυτές είναι και το deal με την Ρόμα για τη μετακίνηση του παίκτη στην ιταλική πρωτεύουσα το καλοκαίρι του 2015, με τους τζαλορόσι να συμφωνούν τότε να πληρώσουν το ποσό των 4.200.000 ευρώ για τον 23χρονο επιθετικό.

Νιούελς: Μηνύει την Ρόμα για το χρέος της από το deal με Πόνσε
AP PHOTO/NABOR GOULART

ΑΕΚ, ενώ μετά από το πέρασμά του από τη χώρα μας για έναν χρόνο, μετακόμισε στην Ρωσία, καθώς η Σπαρτάκ τον απέκτησε έναντι 8.000.000 ευρώ.

Από αυτό το ποσό, η Νιούελς καρπώθηκε 3.200.000 ευρώ, ωστόσο το παλαιότερο χρέος της Ρόμα για τον Πόνσε δεν έχει τακτοποιηθεί σύμφωνα με τους Αργεντινούς, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως αξιώνουν το ποσό των 2.500.000 ευρώ από τους Ρωμαίους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ