ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο τραγικός θάνατος του Αργεντινού Τομάς Καρλόβιτς

Ο τραγικός θάνατος του Αργεντινού Τομάς Καρλόβιτς

Ο Τομάς Φελίπε Καρλόβιτς, ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στην Αργεντινή, βρήκε τραγικό θάνατο. Τον λήστεψαν, τον χτύπησαν και απεβίωσε κατά την επέμβαση που του έκαναν. (VIDEO)

Σε ηλικία 71 ετών ο Τομάς Φελίπε Καρλόβιτς άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή (8/5). Ο "Trinche", όπως ήταν το παρατσούκλι του, είχε διακομισθεί από την Τετάρτη (6/5) στο νοσοκομείο, έχοντας δεχτεί επίθεση από έναν νεαρό, ο οποίος αφού τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος με το κεφάλι, εν συνεχεία του έκλεψε το ποδήλατο.

Ο άτυχος Καρλόβιτς πέρασε δύο ημέρες σε κώμα, με αναπνευστήρα σε εντατική θεραπεία, αλλά κατά την επέμβαση που του έγινε, δεν άντεξε και απεβίωσε. Γεννημένος στις 20 Απριλίου 1949 στην Αργεντινή από Κροάτες γονείς, ήταν θρύλος της Ροσάριο. Ο Χοσέ Πέκερμαν είχε δηλώσει ότι ήταν ο καλύτερος μέσος που είχε δει ποτέ.

Όταν ένας δημοσιογράφος είχε χαρακτηρίσει τον Μαραντόνα ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή, όταν εκείνος είχε πάει στη Νιούελς, ο θρυλικός Αργεντινός του απάντησε: " Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής έχει ήδη παίξει, στη Ροσάριο, και το όνομά του είναι Καρλόβιτς".

Το 1974, μάλιστα, η εθνική Αργεντινής είχε δώσει τον τελευταίο της αγώνα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα σε ομάδα που απαρτιζόταν από ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί στο Ροσάριο, μεταξύ των οποίων ο Καρλόβιτς. Στο τέλος του ημιχρόνου, η ομάδα του Ροσάριο επικρατούσε 3-0. Ο Καρλόβιτς ήταν τόσο καλός στον αγώνα, που ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Vladislao Cap, ζήτησε από τον αντίπαλο κόουτς να περάσει εκτός παιχνιδιού τον Καρλόβιτς, κάτι που τελικά έγινε.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ