ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Στην Εστουδιάντες ο Μαστσεράνο

Argentina's Javier Mascherano runs for the ball during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Argentina's Javier Mascherano runs for the ball during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο επιστρέφει στην Αργεντινή αλλά όχι και στην ομάδα της καρδιάς του, Ρίβερ Πλέιτ. Ο χεφεσίτο ετοιμάζεται θα φορά από το 2020 τη φανέλα της Εστουδιάντες, στην οποία πρόεδρος είναι ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.

Το πύρινο λιοντάρι που κοσμεί και φρουρεί το γήπεδο της Εστουδιάντες, "1 και 57" δεν είναι η μοναδική εντυπωσιακή κίνηση για την πίντσα. Η ομάδα της Λα Πλάτα θα έχει από το 2020 στο δυναμικό της τον Χαβιέρ Μαστσεράνο.

Ο 35χρονος Αργεντινός επιστρέφει στην πατρίδα του, όχι όμως και στην ομάδα της καρδιάς του, Ρίβερ Πλέιτ, από την οποία άλλωστε αναδείχθηκε. Ο χεφεσίτο όπως είναι το παρατσούκλι αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς από την Κίνα - καθώς εκπνέει το συμβόλαιό του με την Hebei Fortune - και ήδη έχει συμφωνήσει με την Εστουδιάντες.

Ο Μαστσεράνο κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον της Εστουδιάντες και της συνομιλίες με τον πρόεδρό της, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν. Γιατί όμως δεν περίμενε τη Ρίβερ; Όπως μεταφέρει η Ole για λόγους πίεσης. Στα 35 του θέλει κάτι πιο ήρεμο από τους μιγιονάριος που ζουν στην πίεση του πρωταθλητισμού.

Ο "Μάστσε" έχει φορέσεις τις φανέλες των Κορίνθιανς, Γουέστ Χαμ, Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ