ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Συνεχίζει στη Ρίβερ ο Γκαγιάρδο

Marcelo Gallardo, coach of Argentina's River Plate, holds the ball during a Copa Libertadores soccer game against Peru Alianza Lima in Buenos Aires, Argentina, Thursday, April 11, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Marcelo Gallardo, coach of Argentina's River Plate, holds the ball during a Copa Libertadores soccer game against Peru Alianza Lima in Buenos Aires, Argentina, Thursday, April 11, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο προπονητής της Ρίβερ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος συνδέθηκε με την Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των μιγιονάριος.

Μπορεί να συνδέθηκε με τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ειδικά την περίοδο που ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρισκόταν στον αέρα και όλοι να προέβλεπαν ότι ο τελικός του Copa Libertadores θα ήταν το κύκνειο άσμα του στη Ρίβερ, αλλά ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο θα συνεχίσει στον πάγκο των μιγιονάριος.

Το ξεκαθάρισε ο ίδιος ο μουνιέκο με δηλώσεις του στην τελευταία συνέντευξη Τυπου. "Θα είμαι εδώ και το 2020. Πρέπει ν' αποφασίσουμε που θα γίνει η προετοιμασία. Μπορεί να γίνει στο Μπουένος Άιρες, την Ουρουγουάη, ή στο Νότο της χώρας. Θα είναι σύντομης διάρκειας προετοιμασίας", υποστήριξε ο 43χρονος προπονητής.

Ο Γκαγιάρδο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρίβερ το 2014. Κατέκτησε δυο Copa Libertadores, ένα Sudamericana, τρία Recopa, δύο Κύπελλα Αργεντινής, ένα Σουπερκάπ της χώρας του τάνγκο.

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ