ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Τίτε: "Ο Μέσι μου είπε σκάσε και του απάντησα"

Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during a friendly soccer match between Brazil and Argentina at King Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Friday, Nov. 15, 2019. (AP Photo)
Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during a friendly soccer match between Brazil and Argentina at King Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Friday, Nov. 15, 2019. (AP Photo) AP

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Αργεντινής με την Βραζιλία ο Μέσι και ο Τίτε διαπληκτίστηκαν. Ο προπονητής της Σελεσάο αποκάλυψε τι του είπε ο σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην εθνική Αργεντινής και με δικό του γκολ οδήγησε την ομάδα του σε νίκη εις βάρος της Βραζιλίας με 1-0. Το ντέρμπι, πάντως, δεν πέρασε αναίμακτα καθώς ο Αργεντινός αντάλλαξε κουβέντες με τον προπονητή της Σελεσάο.

Όπως αποκάλυψε ο Τίτε στη συνέντευξή του μετά από το παιχνίδι, οι δύο τους διαφώνησαν επειδή ο εκλέκτορας της Βραζιλίας παραπονέθηκε στον διαιτητή γιατί δεν έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μέσι: " Παραπονέθηκα γιατί έπρεπε να δείξει ο διαιτητής στον Μέσι κίτρινη κάρτα. Τότε αυτός μου είπε 'σκάσε' και του απάντησα να σκάσει εκείνος. Αυτό ήταν όλο".

Από εκεί και πέρα, ο Τίτε αρνήθηκε να σχολιάσει παραπάνω το γεγονός, αφήνοντάς το να περάσει περισσότερο ως δυσαρέσκεια για την διαιτησία.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ