ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραζιλία - Αργεντινή: Ο Σκαλόνι θα βάλει "πούλμαν" μπροστά από την εστία

Argentina head coach Lionel Scaloni in an international friendly soccer match in Los Angeles, Friday, Sept. 7, 2018. Argentina won 3-0. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
Argentina head coach Lionel Scaloni in an international friendly soccer match in Los Angeles, Friday, Sept. 7, 2018. Argentina won 3-0. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, υποστήριξε σε ειρωνικό ύφος ότι θα βάλει "πούλμαν" μπροστά από την εστία της "αλμπισελέστε" στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Βραζιλίας.

Οι δυο μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Νοτίου Αμερικής, Βραζιλία κι Αργεντινή, κοντράρονται σε φιλική αναμέτρηση (16/10, 21:00) στο "King Abdullah Sport City" της Τζέντα.

Η "αλμπισελέστε", η οποία νίκησε σε φιλική αναμέτρηση στο Ριάντ το Ιράκ χάρη σε γκολ των Λαουτάρο Μαρτίνες, Περέιρα, Πεσέλα και Σέρβι, θα προσπαθήσει να περιορίσει τη δράση της επιθετικής γραμμής της "σελεσάο".

Ο τεχνικός της, Λιονέλ Σκαλόνι, δηλώνει έτοιμος. Γι' αυτό και σε ειρωνικό ύφος - αλλά με δόση αλήθειας όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής - υποστήριξε ότι θα βάλει πούλμαν μπροστά από την εστία που (πιθανότατα) θα υπερασπιστεί ο Σέρχιο Ρομέρο.

"Θα βάλω ένα πούλμαν μπροστά από την εστία. Θα αμυνθούμε. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα φανούμε ανταγωνιστικοί. Θα κάνουμε καλό ματς", τόνισε ο "Γκρίνγκο".

Photo credits: AP Photo/Ringo H.W. Chiu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ