ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Χαμός κατά την άφιξη του Ντε Ρόσι στην Αργεντινή

Χαμός κατά την άφιξη του Ντε Ρόσι στην Αργεντινή

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι πάτησε το πόδι του στο Μπουένος Άιρες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μπόκα Τζούνιορς και οι οπαδοί των "σενέισες" του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. (VIDEO)

Στην Αργεντινή για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο Ιταλός χαφ που αποχώρησε από τη Ρόμα ύστερα από 18 χρόνια αποθεώθηκε από τους οπαδούς των "σενέισες" που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να τον δουν και να τον αγκαλιάσουν.

Η Μπόκα κατάφερε να του αποσπάσει το πολυπόθητο "ναι" μέσω του νυν αθλητικού διευθυντή της και άλλοτε συμπαίκτη του στην Ρόμα(από το 2009 μέχρι το 2014), Νικολάς Μπουρδίσο. Ο Ντε Ρόσι θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας οκτώ μηνών (την 1η Μαρτίου λήγει το πρωτάθλημα στην Αργεντινή) αντί του ποσού των 500.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Απρίλιο του 2017 σε ιταλικό περιοδικό, ο επί 18 συναπτά έτη παίκτης της Ρόμα, είχε εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς και να παίξει στο Μπομπονέρα.

"Ήθελα να παίξω στην Μπόκα στα 20, στα 25 ή στα 35 μου χρόνια. Ήταν πάντα μία από τις επιθυμίες μου. Θα μου άρεσε να ήμουν στο γήπεδο σε ένα ματς κόντρα στην Ρίβερ Πλέιτ στο Μπομπονέρα. Όταν βλέπω αυτό το στάδιο ανεβαίνω ψυχολογικά", είχε δηλώσει ο Ντε Ρόσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος εποχής: Ο Ντε Ρόσι φεύγει από τη Ρόμα
TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ