ΒΕΛΓΙΟ

Διακοπή στο Σταντάρ - Άντερλεχτ λόγω καπνογόνων

Διακοπή στο Σταντάρ - Άντερλεχτ λόγω καπνογόνων

Η αναμέτρηση της Σταντάρ κόντρα στην Άντερλεχτ για τα playoffs του βελγικού πρωταθλήματος διεκόπη ύστερα από σχεδόν μισή ώρα αγώνα, λόγω καπνογόνων που πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Την Παρασκευή (12/4) η Σταντάρ υποδέχτηκε την Άντερλεχτ για την 4η αγωνιστική των playoffs τίτλου του βελγικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22' με τον Μάριν, ενώ στο 29' έκαναν το 2-0 με πέναλτι του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Πολ Εμποκού, φάση κατά την οποία αποβλήθηκε ο Εμποτζί.

Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων άρχισαν να πετούν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρα από τα πρώτα λεπτά και ειδικά μετά το 2-0, η τρίτη διακοπή ήταν οριστική. Ο διαιτητής Eric Lambrechts αποφάσισε να μη συνεχιστεί η αναμέτρηση, κάτι που δεδομένα θα οδηγήσει στην τιμωρία της Άντερλεχτ.

Βασικοί για τη Σταντάρ Λιέγης ήταν οι Γκόικο Τσίμιροτ και Κωνσταντίνος Λαΐφης. Στη βαθμολογία των Playoffs πρώτη είναι η Γκενκ με 38 βαθμούς, δεύτερη η Μπριζ με 37, τρίτη η Σταντάρ με 33, τέταρτη η Άντβερπ με 31, πέμπτη η Άντερλεχτ με 26 και έκτη η Γάνδη με 25.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ