ΒΕΛΓΙΟ

Μόνο με μηνύματα επικοινωνεί ο Πιεμπονγκσάντ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής της Μουσκρόν, Πολ Αλάερτς αποκάλυψε τον τρόπο που μιλά με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον.

Άφαντος παραμένει και στο Βέλγιο ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, δύο μήνες μετά την έναρξη της έρευνα της Εισαγγελίας των Βρυξελλών για την εικονική μεταβίβαση μετοχών από τον Πίνι Ζάχαβι. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μουσκρόν, Πολ Αλάερτς, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Βέλγος παράγοντας επικοινωνεί με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία μόνο με... SMS. "Θέλω να τονίσω ότι έχω συχνή επικοινωνία με τον Πιεμπονγκσάντ, δεν έχουμε συναντηθεί αλλά ανταλλάσσουμε μυνήματα. Αναζητεί επενδυτές για την ομάδα, αλλά μου έχει εγγυηθεί ότι εφόσον δεν βρει κάποιον, τότε θα συνεχίσει εκείνος" ανέφερε ο Αλάερτς.

Ο Αλάερτς διατύπωσε προσεκτικά, μα ξεκάθαρα την ανησυχία του για το μέλλον της Μουσκρόν, λέγοντας ότι όλα είναι... στον αέρα: "Πριν αρχίσει η δικαστική έρευνα, ορισμένα επιχειρηματικά σχήματα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα. Τώρα η οικονομική ανάκαμψη της Μουσκρόν έχει καθυστερήσει εξαιτίας της αβεβαιότητας και θέλω να προσθέσω, ότι η διαδικασία της ανάκαμψης δεν έχει γίνει συγκεκριμένη".

Αναφορικά με τις εξελίξεις στις έρευνες για τον Ζάχαβι και τον Πιεμπονγκσάντ, ο Αλάερτς εξήγησε ότι δεν έχει ενημέρωση: " Έχουν παρέλθει δύο μήνες από την εισβολή στα γραφεία μας και εμείς δεν γνωρίζουμε το παραμικρό. Περιμένουμε και θα δούμε".

Είναι προφανές ότι ο Πιεμπονγκσάντ αποφεύγει τις μετακινήσεις στην Ευρώπη καθ' όλη τη διάρκεια της έρευνας των βελγικών αρχών για το πρόσωπο του, αφού δεν έχει καν επισκεφτεί τη Μουσκρόν, το club που του ανήκει. Πόσο μάλλον να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό και να ανταποκριθεί στη συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζο...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ