ΒΕΛΓΙΟ

"Ναυάγησε" του Μάρκοβιτς στην Άντερλεχτ

Sporting Lisbon's Lazar Markovic, left, struggles for a ball with Legia's Michal Kopczynski during the Champions League group stage soccer match between Legia Warsaw and Sporting Lisbon, at Stadion Wojska Polskiego, in Warsaw, Poland, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Alik Keplicz)
Sporting Lisbon's Lazar Markovic, left, struggles for a ball with Legia's Michal Kopczynski during the Champions League group stage soccer match between Legia Warsaw and Sporting Lisbon, at Stadion Wojska Polskiego, in Warsaw, Poland, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Alik Keplicz) AP PHOTO/ALIK KEPLICZ

O Λαζάρ Μάρκοβιτς βρέθηκε μία "ανάσα" από την μετακίνησή του στην Άντερλεχτ, αλλά την τελευταία στιγμή η μεταγραφή "χάλασε", με αποτέλεσμα να παραμείνει στη Λίβερπουλ.

Το όνομα του Λαζάρ Μάρκοβιτς βρέθηκε αρκετές φορές στα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να είναι κοντά στην απόκτησή του.

Τελικά, η περίπτωσή του δεν προχώρησε, με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ να καταλήγουν στον Νίκο Καρέλη. Όσον αφορά στον Μάρκοβιτς, ταξίδεψε μέχρι τις Βρυξέλλες προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Άντερλεχτ. Ωστόσο, η μετακίνηση του 24χρονου εξτρέμ "ναυάγησε" την τελευταία στιγμή, παρά το γεγονός πως είχε επέλθει συμφωνία μεταξύ της βελγικής ομάδας και της Λίβερπουλ.

Ο λόγος, σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, είναι πως δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και την Άντερλεχτ, με συνέπεια ο Μάρκοβιτς να αναχωρήσει από τις Βρυξέλλες λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στη Λίβερπουλ μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και στη συνέχεια θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2019.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ