ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο μάνατζερ των Μιραλάς, Οφόε, Καρσελά ερευνάται για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ!

Ο μάνατζερ των Μιραλάς, Οφόε, Καρσελά ερευνάται για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ!
Ενροτό

Ένας ακόμη Βέλγος μεγαλοατζέντης, ο Κριστόφ Ενροτό, είναι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Ο μάνατζερ των Μιραλάς και Κουρτουά, που έχει συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές με τον Ολυμπιακό, κατηγορείται για υπεξαίρεση πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένας ακόμη πανίσχυρος Βέλγος μάνατζερ. Ο Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος έχει συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές με τον Ολυμπιακό, ερευνάται για εγκληματική δραστηριότητα που βασίζεται σε υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ, έπειτα από μεταγραφές σπουδαίων παικτών όπως ο Ρομελού Λουκακού.

Την αποκάλυψη έκανε η βελγική εφημερίδα " De Tijd", που επικεντρώνεται στην οικονομία και στις επιχειρήσεις. Ο άνθρωπος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην καταγγελία σε βάρος του Ενροτό είναι ο επαγγελματίας προπονητής Πέτερ Σμιτς. Πριν από μερικά χρόνια συνεργάστηκε με τον Ενροτό, ο οποίος αναλάμβανε το μάνατζμεντ συγκεκριμένων παικτών κατόπιν υποδείξεως του Σμιτς.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Βέλγος μάνατζερ υπεξαίρεσε χρήματα τόσο από τον Σμιτς, όσο και από τις μεταγραφές παικτών όπως ο Λουκακού, ο Γιούρι Τίλεμανς και ο Λεάντερ Ντεντόνκερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "De Tijd", η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει άμεση σχέση με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο Βέλγιο.

Το τελευταίο μεγάλο deal του Ενροτό ήταν η μεταγραφή του διεθνούς Βέλγου κίπερ Τιμπό Κουρτουά από την Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ενροτό έχει συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια στις υποθέσεις Μιραλάς, Οφόε, Καρσελά και Ενέν. Η εφημερίδα De Tijd ζήτησε ένα σχόλιο του Ενροτό για την καταγγελία, αλλά εκείνος αρνήθηκε να πει το παραμικρό.

Το βελγικό ποδόσφαιρο συγκλονίζεται τις τελευταίες μέρες από την έρευνα για στημένα ματς, οικονομική απάτη, αλλά και από τον ρόλο των ατζέντηδων που συμμετείχαν σε οικονομικές απάτες σε περιπτώσεις μεταγραφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ατζέντης των Ζιλέ και Προτό η "πέτρα του σκανδάλου" στημένων ματς στο Βέλγιο
Σύλληψη 52χρονου στην Κύπρο για το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Βέλγιο
Σκάνδαλο στημένων ματς στο Βέλγιο: Ο ρόλος των Βελίκοβιτς-Μπαγιάτ και η νύχτα του Λέκο στο κελί

AP Photo/Burhan Ozbilici

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ