ΒΕΛΓΙΟ

O Βράνιες συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα σε κέντρο προσφύγων

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Vranjes EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, συνελήφθη καθώς έληξε η άδεια παραμονής του στο Βέλγιο και πέρασε το βράδυ της Δευτέρας (25/3) σε κέντρο προσφύγων στο Φενταζίλ.

Δεν έχουν τέλος τα μπλεξίματα για τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο 29χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (25/3) στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά, καθώς επέστρεφε στο Βέλγιο μετά το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην πατρίδα του, Βοσνία.

Αυτό αποκαλύπτουν η "Derniere Heure" κι ο φλαμανδικός Τύπος ο Βράνιες, ο οποίος εριξε το "καρφί" του προς την ομοσπονδία της Βοσνίας μετά την ισοπαλία (2-2) με την Ελλάδα μέσω story στο Instagram, συνελήφθη κατά τον έλεγχο, καθώς είχε λήξει η άδεια παραμονής του στη χώρα. Κι αυτό γιατί ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού του στις Βρυξέλλες - έχει μετακομίσει εδώ και μερικούς μήνες - έκανε καταγγελία στο δήμο και ζήτησε να του αφαιρεθεί η άδεια παραμονής.

Μάλιστα, ξημέρωσε την Τρίτη (26/4) σε κέντρο προσφύγων στο "Καρικόλ" του Φενταζίλ. Έμεινε ελεύθερος το πρωί της Τρίτης, όταν η αντίστοιχη υπηρεσία έλαβε όλα τ' απαραίτητα έγγραφα από την Άντερλεχτ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ