Λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Βελγίου η Μέχελεν κρίθηκε ένοχη από την αθλητική δικαιοσύνη της χώρας για συμμετοχή σε στημένους αγώνες και υποβιβάστηκε!

Από τα σαλόνια στα αλώνια και από το ζενίθ στο ναδίρ! Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς την κατάσταση της Μέχελεν και των οπαδών της καθώς λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην Γάνδη κρίθηκε ένοχη για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια και παίρνει το δρόμο για τη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

ADVERTISING

Inline Image

Την απόφαση αυτή την πήρε το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της χώρας, με την Μαλίν όχι μόνο να χάνει το Κύπελλο που κατέκτησε αλλά και το εισιτήριο για την Ευρώπη (θα πάρει τη θέση της η φιναλίστ του τελικού Γάνδη), ενώ η νέα σεζόν θα την βρει να αρχίζει το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας από μειονεκτική θέση, έχοντας αφαίρεση 12 βαθμών.

Όπως αναφέρουν τα βελγικά ΜΜΕ, η Βάασλαντ-Μπέβερεν απαλλάχτηκε από αντίστοιχες κατηγορίες που υπήρχαν εις βάρος και αθωώθηκε οριστικά ενώ τη θέση της Μέχελεν στη μεγάλη κατηγορία θα πάρει η Μπέερσοτ.

ADVERTISING

Photo Credits: AP Photo/Yves Logghe