ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βράνιες: Απολογία και πρόστιμο από την Άντερλεχτ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Vranjes EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόσνιος πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, απολογήθηκε στη διοίκηση της Άντερλεχτ για την προκλητική του δημοσίευση στο Instagram όσον αφορά στα επεισόδια πριν το ΑΕΚ - Άγιαξ στο ΟΑΚΑ και τη γλίτωσε με πρόστιμο.

Ο Όγκνιεν Βράνιες προκάλεσε με ένα ποστάρισμα του για τα επεισόδια στο ΆΕΚ - Άγιαξ προκαλώντας την αγανάκτηση των φίλων της Άντερλεχτ που ζήτησαν την άμεση αποχώρηση του από την ομάδα!

Μπορεί να διέγραψε την άστοχη ανάρτησή του, ωστόσο ο λογαριασμός στο Instagram σβήστηκε μετά τις αναφορές από φίλους της ομάδας των Βρυξελλών.

Ο Βόσνιος διεθνής κεντρικός αμυντικός απολογήθηκε στη διοίκηση της βελγικής ομάδας, η οποία του επέβαλε πρόστιμο. Μάλιστα, ο Όγκνιεν Βράνιες προχώρησε σε δηλώσεις με απολογητική διάθεση στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

"Καταλαβαίνω ότι διέπραξα λάθος και δέχομαι το πρόστιμο που μου επέβαλε η ομάδα. Ζήτησα συγνώμη από τον τεχνικός διευθυντή, Μάικλ Βερσούρεν, και τον γενικό διευθυντή, Λικ Ντεβρόε, Τώρα θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους της Άντερλεχτ. Καταλαβαίνω ότι το μήνυμα που δημοσίευσα ήταν απαράδεκτο. Ελπίζω να δεχθείτε τη συγνώμη μου και να μπορώ πάλι να υπολογίζω στην υποστήριξή σας. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε καλά αποτελέσματα για την Άντερλεχτ", υποστήριξε ο Βράνιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ