ΒΕΛΓΙΟ

Βράνιες: Η Άντερλεχτ τον έστειλε στη Β' ομάδα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Vranjes EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση της Άντερλεχτ έστειλε τον Βόσνιο πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και ψάχνει να τον παραχωρήσει μετά την περιπέτεια και τις φωτογραφίες με την Γελένα Καρλέουσα, αλλά και το φασιστικό τατουάζ.

Μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στην πρώην ομάδα του, ΑΕΚ, και τον ΠΑΟΚ, αλλά το μέλλον του στην Άντερλεχτ μοιάζει δυσοίωνο.

Ο 29χρονος Βόσνιος κεντρικός αμυντικός θα προπονείται ύστερα από απόφαση της διοίκησης με τη δεύτερη ομάδα του κλαμπ των Βρυξελλών. Αιτία η ιστορία με τη σύζυγο του Σέρβου αμυντικού Ντούσκο Τόσιτς, Γελένα Καρλέουσα - και τα όσα είδαν το "φως" της δημοσιότητας με (γυμνές μεταξύ άλλων) φωτογραφίες και μηνύματα που ανταλλάχθηκαν - αλλά και το φασιστικό τατουάζ που "χτύπησε" στο κορμί του (με τον ηγέτη των Τσέτνικ, Μόμτσιλο Ντζούγιτς, ο οποίος θεωρείται εγκληματίας πολέμου).

Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Μίκαελ Βερσούρεν, αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί από τα πρωταθλήματα που έχουν ανοικτή τη μεταγραφική περίοδο (Ισραήλ, Αυστρία, Ουγγαρία, Κροατία, Ελβετία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία μεταξύ άλλων).

"Είμαι μια συνομιλία με τον Βράνιες. Μπορεί να φαίνεται σκληρός, αλλά είναι γλυκός κατά βάθος. Αυτή η ιστορία με την ερωμένη του κι ο σάλος που προκλήθηκε στα ΜΜΕ, το φασιστικό τατουάζ έκαναν κακό". Τώρα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, αλλά μπορεί να βρεθεί λύση, υπάρχουν αγορές με ανοικτή τη μεταγραφική περίοδο. Εάν δεν βρεθεί κάποια ομάδα, θα μείνει εδώ μέχρι το καλοκαίρι", υποστήριξε ο Μίκαελ Βερσούρεν.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ