ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Απογοήτευση και η Βραζιλία, 1-1 με Παναμά

Απογοήτευση και η Βραζιλία, 1-1 με Παναμά

Μετά την Αργεντινή, απογοήτευσε και η Βραζιλία. Υπό το βλέμμα του απόντος, Νεϊμάρ, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παναμά σε φιλική αναμέτρηση στο "Ντραγκάο". Ο Πακετά το γκολ της σελεσάο, ο Μασάδο ισοφάρισε. (VIDEOS)

Η εθνική Βραζιλίας τέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη του Παναμά σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Ντραγκάο" του Πόρτο με το βλέμμα στο Copa America 2019, το οποίο θα φιλοξενήσει η ίδια.

Απογοήτευση, όπως και η Αργεντινή την Παρασκευή το βράδυ. Χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ - βρέθηκε στον πορτογαλικό Βορρά για να παρακολουθήσει το ματς - αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την εθνική ομάδα της νησιωτικής χώρας.

Η σελεσάο άνοιξε το σκορ στο γήπεδο του Πόρτο μόλις 32 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης με τον άνθρωπο που πήρε τη φανέλα με τον αριθμό δέκα, Νεϊμάρ απόντος. Ο 21χρονος μέσος της Μίλαν, Λούκας Πακετά, εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Καζεμίρο κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος και τη λανθασμένη εκτίμηση του γκολκίπερ του Παναμά, Μεχία.

Οι "καναλέρος", ωστόσο, έφθασαν στην ισοφάριση μόλις μετά από τέσσερα λεπτά. Ο Ντάβις εςκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα της "καναρίνια" πιάστηκε... κοιμώμενη κι ο Μασάδο με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Έντερσον, ο οποίος είχε βγει για το 1-1.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Έντερσον, Φάγκνερ, Έντερ Μιλιτάο, Μιράντα, Αλέξ Τέλες, Καζεμίρο, Αρτούρ (72' Φελίπε Άντερσον), Κοουτίνιο, Πακετά (60' Έβερτον), Ρισάρλιζον, Ρομπέρτο Φιρμίνο (60' Γκαμπριέλ Ζεζούς).

ΠΑΝΑΜΑΣ (Ντέλι Βαλντές): Μεχία, Μουρίγιο (85' Μπλάκμαν), Μασάδο, Κούμινγκς, Εσκομπάρ, Ντάβις, Κούπερ (82' Ουάλκερ), Γοδόι (90+2' Βάργκας), Ροντρίγκες (89' Αρόγιο), Κιντέρο (85' Μπρόουνε), Τόρες (74' Φαχάρδο).

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ