ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Φελίπε Μέλο: "Εάν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήμουν δολοφόνος"

Felipe Melo of Brazil's Palmeiras complains to referee German Delfino, of Argentina, after receiving a yellow card during a Copa Libertadores round of sixteen soccer match against Paraguay's Cerro Porteno in Sao Paulo, Brazil, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Felipe Melo of Brazil's Palmeiras complains to referee German Delfino, of Argentina, after receiving a yellow card during a Copa Libertadores round of sixteen soccer match against Paraguay's Cerro Porteno in Sao Paulo, Brazil, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο 35χρονος μέσος της Παλμέιρας, Φελίπε Μέλο, αποκάλυψε το δρόμο που θα ακολουθούσε στη ζωή του εάν δεν υπήρχε η δίοδος του ποδοσφαίρου.

Άφησε την καριέρα στην Ευρώπη (Μαγιόρκα, Σανταντέρ, Αλμερία, Φιορεντίνα, Γιουβέντους, Γαλατάσαράι, Ίντερ) κι από το 2017 βρίσκεται στην πατρίδα του, Παλμέιρας.

Τα χρόνια έχουν περάσει (35 ετών), αλλά ο Φελίπε Μέλο δεν έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του. Αποβλήθηκε πέντε λεπτά μετά την έναρξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Σέρο Πορτένιο για το Copa Libertadores και κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του (Βραζιλίας) αποκάλυψε το δρόμο που θα ακολουθούσε στη ζωή του εάν δεν υπήρχε η δίοδος του ποδοσφαίρου για να... ξεφύγει.

"Εάν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήμουν δολοφόνος. Έζησα σε μια από τις πιο επικίνδυνες φαβέλες της Βραζιλίας με ναρκωτικά και όπλα. Άφησα αυτή τη ζωή για να παλέψω για τα όνειρά μου. Υπήρχαν φορές που πήγαινα στην προπόνηση και στην επιστροφή μάθαινα ότι κάποιος φίλος μου είχε πεθάνει.

Έπρεπε να διαλέξω εάν θα συνεχίσω στο ποδόσφαιρο ή την άλλη ζωή. Διάλεξα το ποδόσφαιρο και μια διαφορετική ζωή. Δεν χτυπάω μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έχω και τεχνική. Αλλιώς, δεν θα έπαιζα 13 χρόνια στην Ευρώπη. Αλλά, εάν πρέπει να δώσω μια κλωτσιά θα το κάνω", υποστήριξε ο Φελίπε Μέλο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ