ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Φλαμένγκο: Κάηκαν στον ύπνο τους τέσσερα παιδιά, δύο έφηβοι και τέσσερις εργαζόμενοι

Φλαμένγκο: Κάηκαν στον ύπνο τους τέσσερα παιδιά, δύο έφηβοι και τέσσερις εργαζόμενοι

Τέσσερα παιδιά των ακαδημιών της Φλαμένγκο, δύο έφηβοι ποδοσφαιριστές υπό δοκιμή και τέσσερις εργαζόμενοι κάηκαν στον ύπνο τους από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο προπονητικό κέντρο της βραζιλιάνικης ομάδας. Δύο 15χρονοι κι ένας 14χρονος νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκλονισμένη παραμένει η φίλαθλη (κι όχι μόνο) κοινότητα στη Βραζιλία. Μια ημέρα μετά την καταιγίδα που προκάλεσε πλημμύρες κι άφησε ως τραγικό απολογισμό έξι νεκρούς στο Ρίο ντε Ζανέιρο, η βραζιλιάνικη μεγαλούπολη θρηνεί δέκα νεκρούς από πυρκαγιά που ξέσπασε στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο, στις 05:17 (τοπική ώρα) τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική νεκροί βρέθηκαν τέσσερα παιδιά των ακαδημιών της "ρούμπρο-νέγκρο", δύο έφηβοι που συμμετείχαν σε δοκιμές και τέσσερις εργαζόμενοι. Πιθανότατα κάηκαν ζωντανοί στον ύπνο τους, γι' αυτό και δεν μπόρεσαν ν' αντιδράσουν την ώρα της πυρκαγιάς.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται δύο 15χρονοι κι ένας 14χρονος. Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του Ζόναταν Κρουζ Βεντούρα (15 ετών).

Photo credits: Globoesporte

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ