ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Φλαμένγκο: Παίζει έναν αγώνα, αλλά μπορεί να πάρει δύο τίτλους!

Gabriel of Brazil's Flamengo celebrates after scoring his side's 3rd goal during a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match against Brazil's Gremio at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Fabio Motta)
Gabriel of Brazil's Flamengo celebrates after scoring his side's 3rd goal during a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match against Brazil's Gremio at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Fabio Motta) AP

Η Φλαμένγκο θα παίξει ένα ματς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά μπορεί να κατακτήσει δυο τίτλους! Το Copa Libertadores κόντρα στη Ρίβερ αλλά και μαθηματικά το πρωτάθλημα Βραζιλίας σε περίπτωση που η Παλμέιρας δεν νικήσει την Γκρέμιο.

Η Φλαμένγκο πέρασε την Κυριακή (17/11) από το Πόρτο Αλέγκρε, νίκησε 1-0 την Γκρέμιο χάρη στο γκολ του Γκαμπιγκόλ και έκανε ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Μπορεί η ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο στην οποία είναι προπονητής ο Ζόρζε Ζεζούς να το κατακτήσει και μαθηματικά την επόμενη Κυριακή (24/11). Χωρίς, μάλιστα, ν' αγωνιστεί. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που η Παλμέιρας δεν καταφέρει να νικήσει - γνωρίσει την ήττα ή αναδειχθεί ισόπαλη - την Γκρέμιο (24/11) στο Allianz Parque του Σάο Πάουλο για την 34η αγωνιστική του Brasileirao.

Αν συμβεί αυτό δεν θα έχει τη δυνατότητα να φθάσει μαθηματικά στη βαθμολογία την πρωτοπόρο, Φλαμένγκο. Η ρούμπρο-νέγκρο (παρατσούκλι της Φλαμένγκο από τα χρώματα κόκκινο και μαύρο) θα παίξει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όχι όμως για το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Θ' αντιμετωπίσει τη Ρίβερ Πλέιτ το Σάββατο (23/11, 22:00) στο μεγάλο τελικό του Copa Libertadores στην πρωτεύουσα του Περού, Λίμα. Έτσι η Φλαμένγκο θεωρητικά μπορεί να δώσει ένα ματς, αλλά να κατακτήσει δυο τίτλους το ερχόμενο Σάββατο και την ερχόμενη Κυριακή.

Στη Φλαμένγκο αγωνίζεται ο πρώην μπακ της Μπάγερν, Ραφίνια, ο πρώην μπακ των Ατλέτικο και Τσέλσι, Φιλίπε Λουίς, αλλά και ο μέσος, Ουίλιαν Αράο, ο οποίος συνδέθηκε μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό.

Photo credits: AP Photo/Fabio Motta

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ