ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η διπλή πρόκληση του Ρομπίνιο στους παίκτες της Σαπεκοένσε

Η διπλή πρόκληση του Ρομπίνιο στους παίκτες της Σαπεκοένσε

Ο Ρομπίνιο προσπάθησε να "γελοιοποιήσει" με ντρίμπλα στο Ατλέτικο Μινέιρο - Σαπεκοένσε τον Ντόουγκλας Γκρόλι και όταν ο Μοϊζές Ριμπέιρο του ζήτησε το λόγο, τον προκάλεσε ρωτώντας τον: "Πού έχεις παίξει;". (videos)

Είναι η πιο συζητημένη φάση στη Βραζιλία και παρατηρήθηκε κατά την αναμέτρηση του Μπέλο Οριζόντε ανάμεσα στην Ατλέτικο Μινέιρο και τη Σαπεκοένσε (2-3) για την 29η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Ο "αστέρας" των γηπεδούχων, Ρομπίνιο, προσπάθησε με περίτεχνη ντρίμπλα να "γελοιοποιήσει" τον αντίπαλό του, Ντόουγκλας Γκρόλι, αλλά στη συνέχεια της φάσης έχασε την μπάλα από τον αντίπαλό του, υποπίπτοντας σε φάουλ σύμφωνα με την υπόδειξη του διαιτητή.

Τότε ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Σαπεκοένσε, Μοϊζές Ριμπέιρο, του ζήτησε το λόγο για την προσπάθειά "γελοιοποίησης" του συμπαίκτη του, με τον "ρέι ντας πενταλάντας' να του απαντά σε έντονο ύφος: "Πού έχεις παίξει;". Για να σας λυθεί τυχούσα απορία, έχει αγωνιστεί σε Κορίνθιανς, Μόζι Μίριμ, Σαμπάιο Κορέα, Αβίσπα Φουκουόκα (Ιαπωνία). Προφανώς και δεν τίθεται σύγκριση με τον Ρομπίνιο, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες των Σάντος, Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν και Γκουανγκζού Εβεργκράντε (Κίνα).

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αποδίδουν τόσο την προσπάθεια του να εκθέσει τον Ντόουγκλας Γκρόλι με ντρίμπλα, όσο και το "δηλητήριο" στη λογομαχία με τον Μοϊζές Ριμπέιρο στον εκνευρισμό του Ρομπίνιο για την κακή πορεία της Ατλέτικο Μινέιρο. Δείτε τη φάση:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ