ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η Φλαμένγκο ψάχνει το "μπαμ" με Ντιέγκο Κόστα

Atletico Madrid forward Diego Costa reacts after a shot on goal during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano)
Atletico Madrid forward Diego Costa reacts after a shot on goal during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano) AP PHOTO/STEVE LUCIANO

Η Φλαμένγκο θέλει να κρατήσει τον Γκαμπιγκόλ. ο Βραζιλιάνος δύσκολα θα παραμείνει και η ρούμπρο - νέγκρο θέλει να κάνει το "μπαμ" με τον Ντιέγκο Κόστα.

Η κατάκτηση του Copa Libertadores από τη Φλαμένγκο έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους του συλλόγου. Ο Γκαμπιγκόλ σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και έφτασε τα 31 τέρματα σε 38 αγώνες ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τις μετοχές του. Η διοίκηση θέλει να κρατήσει τον 21χρονο στη Βραζιλία, όμως το εγχείρημα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, μιας και ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Ίντερ.

Ο 23χρονος αγωνίζεται ως δανεικός στη Φλαμένγκο από τους "νερατζούρι", με την ιταλική ομάδα να θέλει να τον φέρει ξανά στο Μιλάνο. Έτσι, η ρούμπρο - νέγκρο στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις, με αυτή τη Ντιέγκο Κόστα να συγκεντρώνει τα βλέμματα. Οι διοικούντες την ομάδα θέλουν να κάνουν το "μπαμ" με την απόκτηση του 31χρονου από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο επιθετικός των "ροχιμπλάνκος" δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στην Ισπανία, αφού έχει σκοράρει μόλις δύο τέρματα τη φετινή σεζόν και αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας και θα απουσιάσει για περίπου 3 μήνες.

Πάντως, το σενάριο της επιστροφής του Κόστα στην πατρίδα του φαντάζει δύσκολη, αν και ο ίδιος σε δηλώσεις του έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Βραζιλία.

Photo Credits: AP / Steve Luciano

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ