ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Νέο θέατρο από Νεϊμάρ και "κράξιμο"

An official gives Brazil forward Neymar (10) a yellow card in the first half of a soccer match between Brazil and El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
An official gives Brazil forward Neymar (10) a yellow card in the first half of a soccer match between Brazil and El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Ο Νεϊμάρ κατάφερε να συγκεντρώσει ξανά τα βλέμματα πάνω του, καθώς αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για "θέατρο" στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με το Ελ Σαλβαδόρ. (VIDEO)

Ο Ρισάρλιζον ξεχώρισε στη φιλική πεντάρα της Βραζιλίας κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ με τα δύο γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα της "σελεσάο", αλλά ο Νεϊμάρ κατάφερε να στρέψει ξανά τα βλέμματα επάνω του.

Όχι με την εκτέλεση πέναλτι, με την οποία άνοιξε το σκορ. Αλλά με την πτώση του στο 43ο λεπτό, η οποία θεωρήθηκε ως "θέατρο" από τον διαιτητή της αναμέτρησης του Μέριλαντ με αποτέλεσμα ν' αντικρίσει την κίτρινη κάρτα.

Ο "αστέρας" της Παρί Σεν-Ζερμέν αντιμετώπισε αρχικά με χαμόγελο την απόφαση του διαιτητή, αλλά στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς υποστήριξε ότι ήταν πέναλτι. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι δέχεται δριμύτατη κριτική τόσο από τα ΜΜΕ της πατρίδας του, όσο κι από αυτά (όπως είναι... λογικό) της Αργεντινής:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ