ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Αντριάνο επέστρεψε στη δράση με πολλά κιλά και γκολ

Ο Αντριάνο επέστρεψε στη δράση με πολλά κιλά και γκολ

Ο Αντριάνο φόρεσε ξανά ποδοσφαιρική ενδυμασία, μπήκε στο "Μαρακανά" και σκόραρε, παρότι δεν μπορεί να τρέξει λόγω των κιλών και επρόκειτο απλά για φιλικό παιχνίδι (video).

Η 14η έκδοση του "Jogo das Estrelas", του φιλικού αγώνα που διοργανώνει ο Ζίκο κάθε χρόνο στο "Μαρακανά", είχε ξανά μεγάλη επιτυχία, αφού συγκέντρωσε σχεδόν 47.000 φιλάθλους στις κερκίδες. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ένας τοπικός ήρωας της Φλαμένγκο, ο οποίος κάποια στιγμή διεκδίκησε θέση στην ποδοσφαιρική ελίτ, αλλά πολύ γρήγορα χάθηκε. Ο λόγος για τον Αντριάνο, ο οποίος συμμετείχε κι αυτός για κάποια λεπτά στην αναμέτρηση των παλαιμάχων, έστω κι αν ακόμα είναι 35 ετών.

Ο "αυτοκράτορας" εμφανίστηκε με αρκετά παραπανίσια κιλά, τα οποία δυσκόλευαν την κίνησή του. Δεν τον εμπόδισαν, πάντως, να σημειώσει ένα τέρμα στον αγώνα, έστω κι αν δεν θύμισε σε τίποτα τον παίκτη που τρομοκρατούσε τους αντιπάλους τερματοφύλακες.

Μία κάθετη μπαλιά του Ζίκο στο 88ο λεπτό της συνάντησης έβγαλε τον Αντριάνο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο πρώην επιθετικός της Ίντερ προσπάθησε να προσπεράσει τον αντίπαλό του, αλλά τα κιλά τον δυσκόλεψαν αρκετά. Το κατόρθωσε τελικά, έστω και σε αργή κίνηση, γράφοντας το 5-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ