ΒΡΑΖΙΛΙΑ

O Γκαμπιγκόλ ισοπέδωσε κάθε έννοια καραντίνας με τα πάρτι του

O Γκαμπιγκόλ ισοπέδωσε κάθε έννοια καραντίνας με τα πάρτι του
AP PHOTO/LEO CORREA

Ομαδικά πυρά δέχεται ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, με γείτονές του να έχουν καταγγείλει πως ο φορ της Φλαμένγκο παραβιάζει συνέχεια τους κανόνες περιορισμού του κορονοϊού το τελευταίο διάστημα.

Από το ζενίθ στο ναδίρ! Πριν λίγο καιρό ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα οδήγησε με τα γκολ του την Φλαμένγκο στην κατάκτηση του τίτλου στην Βραζιλία και σε αυτήν του Copa Libertadores και επιβραβεύτηκε από τη διοίκηση, που πλήρωσε λίγο πάνω από 16.500.000 ευρώ για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Τώρα, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, με τη χώρα να έχει μπει σε καθεστώς κορονοϊού και τον Βραζιλιάνο επιθετικό να είναι στην... μπούκα των συμπατριωτών του. Απολύτως δικαιολογημένα μάλιστα αν κρίνει κανείς από τα όσα καταγγέλουν οι γείτονές του που ζουν στην περιοχή Barra da Tijuca.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ναι μεν ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν βγαίνει έξω λόγω της καραντίνας, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα που ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, έχει μετατρέψει το σπίτι του σε νυχτερινό κέντρο.

O Γκαμπιγκόλ ισοπέδωσε κάθε έννοια καραντίνας με τα πάρτι του
AP PHOTO/LEO CORREA

"Οργανώνει πάρτι πολύ συχνά, όπου προσκαλεί δεκάδες φίλους του και ψήνουν. Πριν από λίγες ημέρες τον είδαμε κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού chat όπου εμφανίζονταν αρκετά άτομα πίσω του.

Για να μη μιλήσουμε για την μουσική που είναι στη διαπασών και μας κρατάει ξύπνιους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες", κατήγγειλε ένας από τους γείτονές του, με τον Γκαμπιγκόλ να φαίνεται πως δεν έχει παραδειγματιστεί ούτε από τον πολύ μεγάλο αριθμό κρουσμάτων (38 τον αριθμό) που έχουν χτυπήσει την Φλαμένγκο την τελευταία εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ