ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο συγκινητικός πανηγυρισμός - αφιέρωση επιζώντα της Σαπεκοένσε

Ο συγκινητικός πανηγυρισμός - αφιέρωση επιζώντα της Σαπεκοένσε

Ο Αλάν Ρουσέλ, ένας εκ των τριών επιζώντων ποδοσφαιριστών της πολύνεκρης τραγωδίας που έπληξε τη Σαπεκοένσε, σκόραρε και συγκίνησε με τον πανηγυρισμό, αφιερώνοντας το γκολ στους αδικοχαμένους συμπαίκτες του. (video)

Η Σαπεκοένσε νίκησε 3-2 την Τουμπαράο σε φιλική αναμέτρηση, αλλά όσο διάστημα κι αν περάσει (ένας έτος), οι πληγές από την πολύνεκρη (71 άτομα έχασαν τη ζωή τους) τραγωδία που έπληξε τη βραζιλιάνικη ομάδα δεν έχουν επουλωθεί. Ούτε, θα επουλωθούν.

Τουλάχιστον, για τους επιζώντες του δυστυχήματος. Ο ένας εκ των τριών επιζώντων ποδοσφαιριστών (ένας βοηθός πτήσης, ένας τεχνικός πτήσης κι ένας δημοσιογράφος ήταν οι υπόλοιποι τρεις από τους συνολικά έξι που επέζησαν), Αλάν Ρουσέλ, σκόραρε στο φιλικό που βρήκε την ομάδα του Σαπεκό να νικά (3-2) την Τουμπαράο.

Το γκολ, ελάχιστη σημασία έχει. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ο συγκινητικός πανηγυρισμός του Βραζιλιάνου, ο οποίος αφιέρωσε με χαρακτηριστική κίνηση προς τον ουρανό το γκολ σε αυτούς που δεν είναι πια στη ζωή, καθώς βρήκαν τραγικό θάνατο στη μοιραία πτήση.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ