ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Βάσκο υποσχέθηκε τον Γιαγιά Τουρέ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Βάσκο, Λέβεν Σιάνο, υποστήριξε ότι έχει συμφωνήσει με τον Γιαγιά Τουρέ για να φορέσει ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού τη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας.

Μπορεί η Βραζιλία να μαστίζεται από τον κορονοϊό - ήδη βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας των χωρών με τα περισσότερα κρούσματα - αλλά η προεκλογική περίοδος για την προεδρία της Βάσκο ντα Γκάμα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Ο δικηγόρος κι εκ των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου της ομάδας του Ρίο ντε Ζανέιρο, Λέβεν Σιάνο, υποσχέθηκε τον Γιαγιά Τουρέ σε περίπτωση εκλογής του. Όπως υποστήριξε σε βίντεο που δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα social media έχει συμφωνήσει με τον 37χρονο Ιβοριανό πρώην μέσο του Ολυμπιακού.

Ο Τουρέ έχει μείνει ελεύθερος από την κινεζική Qingdao Huanghai στην οποία είχε μετακομίσει μετά το τέλος της δεύτερης ερυθρόλευκης θητείας. Ο Αφρικανός έχει εκφράσει σε πρόσφατες συνεντεύξεις του την επιθυμία να συνεχίσει ν' αγωνίζεται.

Πριν το ξέσπασμα της πανδημίας είχε βρεθεί στο στόχαστρο μιας άλλης βραζιλιάνικης ομάδας, της Μποταφόγκο, ωστόσο δεν είχε προχωρήσει. Ο Λέβεν Σιάνο έχει συμφωνήσει και με τον πρώην προπονητή των Αστέρα Τρίπολης, Μαρίτιμο, Σπόρτινγκ, Μπεσίκτας, Μπασακσεχίρ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σουόνσι και νυν της Ρίο Άβε, Κάρλος Καρβαλιάλ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ