ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πρωταγωνιστής σε reality ο Ρονάλντο

Πρωταγωνιστής σε reality ο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ τα επιχειρηματικά του σχέδια. Από την ντισκοτέκ στο καρναβάλι του Ρίο ντε Ζανέιρο, το reality στο οποίο θα πρωταγωνιστεί, την αγορά ομάδας, μέχρι την προεδρία της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.

Μια απολαυστική συνέντευξη στη "Folha de São Paulo" παραχώρησε ο Ρονάλντο. Το "Φαινόμενο" αποκάλυψε τα επιχειρηματικά του σχέδια και τις επόμενες εμπορικές του κινήσεις. Άλλωστε, τώρα που έχει ελεύθερο χρόνο μπορεί να τα κάνει πραγματικότητα.

Όνειρα και σχέδια που ξεκινούν από τη διασκέδαση κι επεκτείνονται στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ας τα πάρουμε από την αρχή...

Είναι εδώ και λίγο καιρό ιδιοκτήτης VIP ντισκοτέκ, η οποία θα κάνει τα εγκαίνιά της στο καρναβάλι του Ρίο ντε Ζανέιρο. Το πιο φθηνό εισιτήριο εισόδου στο κτίριο του Marqués de Sapucaí de Rio de Janeiro - με χωρητικότητα 1.800 ατόμων - κοστίζει 127 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν κι εβδομαδιαία πακέτα ύψους 2.000 ευρώ.

"Ως ποδοσφαιριστής έκανα πολλά κόλπα για να κρύψω την μπύρα. Τώρα, ως πρώην ποδοσφαιριστής δεν χρειάζεται να το κάνω. Προσκαλέσαμε πολύ κόσμο για τα εγκαίνια και ελπίζουμε να έχει επιτυχία. Θα είναι εκπληκτικά. Έχω πολλά όνειρα", υποστήριξε το "Φαινόμενο".

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ετοιμάζει reality show, στο οποίο θα είναι αυτός πρωταγωνιστής: "Ο κόσμος μου ζητά να δείξω πώς είναι η καθημερινότητά μου κι εγώ απεναντίας εκτίθεμαι λίγο. Θέλω να δείξω πώς είμαι με τα παιδιά μου, τους φίλους μου, στη δουλειά μου, στα ταξίδια μου".

Οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες δεν σταματούν εδώ και φυσικά επεκτείνονται στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το 2016 αποφάσισε να βάλει λουκέτο στην εταιρία του, 9ine, και τώρα είναι ιδιοκτήτης της βραζιλιάνικης εταιρίας "Octagon", η οποία μεταξύ άλλων διαχειρίζεται την εκμετάλλευση της εικόνας του συμπατριώτη του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Γκαμπριέλ Ζεζούς.

Η ακαδημία του με την επωνυμία "Ronaldo Academy" ήδη έχει εξαπλώσει το δίκτυο της σε ΗΠΑ, Κίνα και Κολομβία. Φυσικά το "επιχειρείν" στο ποδόσφαιρο δεν σταματά εδώ.

"Θέλω να αγοράσω μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Αγγλία ή την Ισπανία. Θέλω να κάνω κάτι καινοτόμο. Νομίζω ότι είμαι προετοιμασμένος γι' αυτήν την πρόκληση".

Την ίδια ώρα το όνομά του ακούγεται ως ο επόμενος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της πατρίδας του (CBF). Ο ίδιος δεν το διέψευσε, αν και πήρε αποστάσεις: "Θα ήταν μεγάλη τιμή, αλλά πρώτα θέλω να έχω την εμπειρία διαχείρισης μιας ομάδας".

Ως προτεραιότητα έχει θέσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα "φώτα" της δημοσιότητας. Έχει σχέση με τη στιλίστρια, Σελίνα Λοκς, κι έχει τέσσερα παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ