ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ραφίνια: "Είναι σαν έπαθλο η πρόταση του Ολυμπιακού"

Ραφίνια: "Είναι σαν έπαθλο η πρόταση του Ολυμπιακού"

Ο Ραφίνια αποχαιρέτησε την Φλαμένγκο με δάκρυα στα μάτια και χαρακτήρισε ως έπαθλο την πρόταση του Ολυμπιακού για εκείνον.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος δεξιός μπακ αναμένεται μέχρι την Τετάρτη (19/08) στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και για την παρουσία του στην Φλαμένγκο.

Αρχικά ο πολύπειρος μπακ τόνισε: "Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει όσα κάναμε και τους τίτλους μας. Είχαμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις. Εγώ έχω τώρα μία ακόμα πρόκληση. Μία πρόκληση. Το σκέφτηκα πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Φεύγω με βαριά καρδιά λόγω της σχέσης μου με τη Φλαμένγκο αλλά πήρα την απόφαση να πάω στην Ελλάδα".

Για τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφασή είπε: "Ήταν δύσκολο. Έπρεπε να τα σκεφτώ όλα. Φεύγω με ένα συναίσθημα πως έδωσα ότι μπορούσα. Η Φλαμένγκο έκανε ότι μπορούσε να με κρατήσει".

Για το πότε έγινε η πρόταση δήλωσε: "Η πρόταση ήρθε πριν το ματς με την Ατλέτικο. Ήξερα πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά δεν ήξερα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ήταν σχεδόν στα μέσα της εβδομάδας. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά έπρεπε να ληφθεί γρήγορα.

Τέλος, για τους λόγους που τον έκαναν να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού: "Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Για μένα είναι σαν... έπαθλο και αναγνώριση μία τέτοια πρόταση σε τέτοια ηλικία για να παίξω στο Champions League. Νιώθω ήρεμος και θα είμαι έτοιμος. Στη Βραζιλία κερδίσαμε όλες τις προκλήσεις".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ