ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ροναλντίνιο: "Θα δώσω ένα μεγάλο φιλί στη μαμά μου όταν τελειώσουν όλα αυτά"

Ροναλντίνιο: "Θα δώσω ένα μεγάλο φιλί στη μαμά μου όταν τελειώσουν όλα αυτά"
AP PHOTO/JORGE SAENZ

Ο Ροναλντίνιο δέχτηκε να μιλήσει για πρώτη φορα μετά από τον εγκλεισμό του σε φυλακή στην Παραγουάη και εξέφρασε την ελπίδα να τελειώσει γρήγορα η δοκιμασία που υφίσταται.

Ενάμιση μήνα από τη σύλληψή του στην Παραγουάη για το γεγονός πως προσπάθησε να μπει στη χώρα -μαζί με τον αδερφό του- έχοντας πλαστά διαβατήρια, ο Ροναλντίνιο δέχτηκε να μιλήσει με τρεις δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού της Παραγουάης "ABC".

O άλλοτε κάτοχος της Χρυσής Μπάλας υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο "Palmagora" της Ασουνσιόν, όπου βρίσκεται από τις 7 Απριλίου σε κατ' οίκον περιορισμό μετά την έξοδό του από τη φυλακή, και στις δηλώσεις που παραχώρησε, δεν έκρυψε τη αισιοδοξία του για την τελική έκβαση της υπόθεσής του.

"Έχω πίστη, προσεύχομαι πάντα για να πάνε όλα καλά και ελπίζω πως όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν θα είμαι ελεύθερος, θα είναι να δώσω ένα μεγάλο φιλί στη μαμά μου, Μιγκελίνα", τόνισε αρχικά ο "Ντίνιο", για να προσθέσει:

"Δεν ήξερα τίποτα για τα πλαστά διαβατήρια. Μείναμε εμβρόντητοι όταν ανακαλύψαμε πως τα έγγραφα που είχαμε στα χέρια μας, ήταν πλαστά. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η πρόθεσή μας ήταν να συνεργαστούμε με τις δικαστικές αρχές για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Ροναλντίνιο: "Θα δώσω ένα μεγάλο φιλί στη μαμά μου όταν τελειώσουν όλα αυτά"
AP PHOTO/JORGE SAENZ

Ταξίδεψα στην Παραγουάη για την προώθηση ενός διαδικτυακού καζίνο και ενός βιβλίου. Με πλήγωσε πολύ το γεγονός πως κατέληξα στη φυλακή. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να βρεθώ σε μία τέτοια κατάσταση.

Σε όλη τη ζωή μου προσπαθούσα να βρίσκομαι στο πιο υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και να φέρνω ευτυχία στους ανθρώπους παίζοντας ποδόσφαιρο".

Όσον αφορά στο αν είχε προβλήματα με συγκρατούμενούς του κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού του σε φυλακή της Ασουνσιόν, ο Βραζιλιάνος πρώην σούπερ σταρ ισχυρίστηκε πως όλοι του συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και ότι του ζητούσαν μάλιστα αυτόγραφα.

"Το να παίζω ποδόσφαιρο, να υπογράφω αυτόγραφα και να βγάζω φωτογραφίες, είναι κομμάτι της ζωής μου. Δεν θα μπορούσα να σταματήσω να το κάνω στη φυλακή, ειδικά από τη στιγμή που είχα απέναντί μου ανθρώπους που περνούσαν δύσκολα όπως εγώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ