ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Βραζιλία: Αποχώρησε τραυματίας ο Νεϊμάρ

Brazil's Neymar, center, and Senegal's Salif Sane in action during the Brazil Global Tour 2019 international friendly soccer match between Brazil and Senegal in Singapore, Thursday, Oct. 10, 2019. (AP Photo/Danial Hakim)
Brazil's Neymar, center, and Senegal's Salif Sane in action during the Brazil Global Tour 2019 international friendly soccer match between Brazil and Senegal in Singapore, Thursday, Oct. 10, 2019. (AP Photo/Danial Hakim) AP

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε με ενοχλήσεις μόλις δώδεκα λεπτά μετά την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης της Βραζιλίας με την αντίστοιχη της Νιγηρίας. Μυικός ο τραυματισμός, επιστρέφει στο Παρίσι.

Η εθνική Βραζιλίας κοντράρεται με την αντίστοιχη της Νιγηρίας στο Εθνικό Στάδιο της Σιγκαπούρης και ο Νεϊμάρ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της σελεσάο, Τίτε.

Ο σταρ της καναρίνια αποχώρησε, ωστόσο, μόλις δώδεκα λεπτά μετά την έναρξη του ματς. Ο λόγος είναι μυικός τραυματισμός για τον Νέι. Οι ενοχλήσεις δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει κι αντικαταστάθηκε από τον Φιλίπε Κοουτίνιο.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο Νεϊμάρ επιστρέφει άμεσα με ιδιωτική πτήση στη Γαλλία για να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Παρί Σεν-Ζερμέν. Ο 27χρονος ταλαιπωρείται τελευταία από συχνούς τραυματισμούς είναι αμφίβολος τόσο για το εκτός έδρας ματς της Νις (18/10) στο πλαίσιο της Ligue 1, όσο και για εκείνο με την Μπριζ (22/10) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Photo credits: AP Photo/Danial Hakim

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ