ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Μπάγερν: Ο Λευκορώσος Κουλμπακόβ διαιτητής στο ΟΑΚΑ

Dortmund's Sokratis is booked by referee Aleksei Kulbakov during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Dortmund's Sokratis is booked by referee Aleksei Kulbakov during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Ο 39χρονος Λευκορώσος διαιτητής, Αλεκσέι Κουλμπακόβ, θα διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπάγερν (23/10, 19:55) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπάγερν (23/10, 19:55) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ θα διευθύνει ο Αλεκσέι Κουλμπακόβ.

Ο 39χρονος Λευκορώσος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντμίτρι Ζουκ κι Όλεγκ Μασλιάνκο, ενώ ως επιπρόσθετους βοηθούς τους Ντενίς Σκερμπακόβ, Ντμίτρι Ντμιτρέου. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Γιούρι Χομλένκο.

Ο Κουλμπακόβ έχει διευθύνει στο παρελθόν την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ επί της Σάμροκ Ρόβερς (3/11/2011), ενώ πιο πρόσφατα το εκτός έδρας ματς της Εθνικής Ελλάδας από την αντίστοιχη της Ουγγαρίας στη "Groupama Arena" της Βουδαπέστης (ήττα 2-1 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα) για το Nations League.

Ήταν ο διαιτητής στην εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ρουμανία (0-0) στις 7 Σεπτεμβρίου του 2015 για τα προκριματικά του Euro 2016. Πέρυσι ήταν στο "ΓΣΠ" της Λευκωσίας και το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Ντόρτμουντ (στη φωτογραφία με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο όταν στο 87ο λεπτό του βγάζει την κίτρινη κάρτα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ