CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ: Αγωνία για Ντε Γιονγκ ενόψει Γιουβέντους

Ajax's Frenkie de Jong, right, heads the ball past Juventus' Federico Bernardeschi during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Ajax and Juventus at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Ajax's Frenkie de Jong, right, heads the ball past Juventus' Federico Bernardeschi during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Ajax and Juventus at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ αποχωρησε τραυματίας από τον αγώνα του Άγιαξ με την Εξέλσιορ και είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς με τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Πονοκέφαλος στις τάξεις του Άγιαξ ενόψει της ρεβάνς με τη Γιουβέντους στο Τορίνο για τα προημιτελικά του Champions League και αφορά τον Φρένκι Ντε Γιονγκ και μια πιθανή απουσία από τη μεγάλη μάχη του Αίαντα μετά το 1-1 του Άμστερνταμ.

Ο 20χρονος μέσος αποχωρησε τραυματίας από τον αγώνα του Άγιαξ με την Εξέλσιορ και είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς με τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού και είναι δύσκολο να προλάβει το ματς.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ