CHAMPIONS LEAGUE

Απολαυστικός Κλοπ: μετρούσε κούπες την ώρα της παρέλασης!

Απολαυστικός Κλοπ: μετρούσε κούπες την ώρα της παρέλασης!

Την ώρα που οι παίκτες της Λίβερπουλ γνώριζαν την αποθέωση από τον κόσμο τους για την κατάκτηση του Champions League, ο Γιούργκεν Κλοπ άρχισε να μετράει τις ευρωπαϊκές κούπες των "κόκκινων" όντας πάνω στο διώροφο λεωφορείο (VIDEO).

Η κατάκτηση του Champions League από την Λίβερπουλ έφερε τεράστια ευτυχία σε όλα τα μέλη του συλλόγου αλλά και ανακούφιση στον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος είδε να δικαιώνονται οι κόποι του τα τελευταία χρόνια.

Και αυτό γιατί πανηγύρισε το πρώτο του τρόπαιο από τον Οκτώβριο του 2015 και μετά που είναι στο τιμόνι της Λίβερπουλ, μετρώντας μέχρι πρότινος τρεις σερί χαμένους τελικούς με τους "κόκκινους" και έξι συνολικά αν συνυπολογιστούν και τρεις χαμένοι που είχαν προηγηθεί όταν ήταν προπονητής της Ντόρτμουντ.

Το πόσο ευτυχισμένος και ξέγνοιαστος είναι πλέον ο Γερμανός τεχνικός στο φινάλε της σεζόν φρόντισε να το δείξει κατά τη διάρκεια της παρέλασης που κάνει η αποστολή της ομάδας με διώροφο λεωφορείο στους δρόμους της πόλης.

Την ώρα που ο τηλεοπτικός φακός είχε ζουμάρει πάνω του, ο 51χρονος τεχνικός άρχισε να ανοίγει ένα-ένα τα δάχτυλα των χεριών του για μετρήσει τα τρόπαια Champions League που έχει στην κατοχή της η Λίβερπουλ, με το τελευταίο δάχτυλο να του φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο που το μοιράστηκε με όλους μπροστά στις κάμερες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κόκκινα δακρυσμένα μάτια
Απλά, το άξιζε η Λίβερπουλ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ