CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Δεν θα γίνει στην Αθήνα η κλήρωση

The Champions League trophy is displayed before the UEFA group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
The Champions League trophy is displayed before the UEFA group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Η UEFA έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι ακυρώθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση της 1ης Οκτωβρίου για το Champions League στην Αθήνα και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αρνητικά ήταν τα μαντάτα για την Ελλάδα. Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η UEFA ακυρώθηκαν η κλήρωση, αλλά και το γκαλά για το Champions League και το Europa League που θα διεξάγονταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, προτεραιότητα είναι η δημόσια υγεία και μία τέτοια εκδήλωση θα ήταν αδύνατον να διοργανωθεί καθώς θα παραβιάζονταν τα μέτρα για τον αριθμό των καλεσμένων σε κλειστούς χώρους.

Έτσι, λοιπόν, η κλήρωση και οι βραβεύσεις των δύο διοργανώσεων θα πραγματοποιηθούν στην Νιόν της Ελβετίας, κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων, αλλά και δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου θα γίνει η κλήρωση και οι βραβεύσεις του Champions League, ενώ στις 2 Οκτωβρίου του Europa League.

Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταλήγει με ευχαριστήριο μήνυμα στις ελληνικές Αρχές: "Η UEFA ευχαριστεί τις ελληνικές Αρχές και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την καταπληκτική τους δουλειά, αλλά και την αφοσίωσή τους στο πλάνο. Η UEFA ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για ένα από τα μελλοντικά της events".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ