CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η UEFA σκέφτεται Final Four στην Κωνσταντινούπολη

The Champions League trophy is displayed before the UEFA group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
The Champions League trophy is displayed before the UEFA group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Η UEFA αναζητεί τρόπους προκειμένου να ολοκληρωθούν το Champions και το Europa League μέσα στο καλοκαίρι. Η διεξαγωγή Final Four παρουσιάζεται ως λύση.

H UEFA και η Ένωση Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων (ECA) συζητούν τις πιθανές λύσεις για την ολοκλήρωση της σεζόν μέσα στο καλοκαίρι, σύμφωνα με το Tuttomercatoweb. Συγκεκριμένα, η ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί σκέφτεται τη διοργάνωση Final Four του Champions League μέσα στο καλοκαίρι.

Η ολοκλήρωση της φάσης των 16 επιτρέπει ένα νέο σύστημα με μονούς αγώνες. Οι τέσσερις εναπομείναντες ομάδες του Champions και του Europa League θα συμμετέχουν σε Final Four σε Κωνσταντινούπολη και Γκντάνσκ. Επιπλέον εξετάζεται τα προημιτελικά των δύο διοργανώσεων να πραγματοποιηθούν στις 6 και στις 8 Αυγούστου.

Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι διακοπές των παικτών θα γίνουν τον Σεπτέμβριο. Έτσι η UEFA ίσως να αναβάλει τα πρώτα παιχνίδια του Nations League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

UEFA: Κρίσιμη συνάντηση στις 17 Ιουνίου για τα γήπεδα του Euro 2020

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ