CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ο Αζμούν ήταν έτοιμος να γίνει αλλαγή και σκόραρε!

Zenit's Sardar Azmoun celebrates after scoring his side's opening goal during the group G Champions League soccer match between Lyon and Zenit St Petersburg at the Lyon Olympic Stadium in Lyon, France, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Zenit's Sardar Azmoun celebrates after scoring his side's opening goal during the group G Champions League soccer match between Lyon and Zenit St Petersburg at the Lyon Olympic Stadium in Lyon, France, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ο Σαρντάρ Αζμούν πέτυχε το πρώτο γκολ του Champions League για τη σεζόν 2019/20 καθώς άνοιξε το σκορ για τη Ζενίτ στην έδρα της Λιόν στο 41' κι ενώ δύο λεπτά πριν την επίτευξη του γκολ επρόκειτο ν' αντικατασταθεί. (VIDEO)

Η Λιόν υποδέχθηκε τη Ζενίτ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σαρντάρ Αζμούν έκανε τάκλιν στον Τιάγκο Μέντες.

Ο 24χρονος Ιρανός φορ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον Άγγλο διαιτητή, Μάικλ Όλιβερ, ενώ προέκυψε θέμα αντικατάστασής του λόγω τραυματισμού μετά την προσπάθεια. Τελικά όχι μόνο δεν αντικαταστάθηκε στο 39ο λεπτό - ο Σέργκεϊ Σέμακ είχε σηκώσει παίκτες για προθέρμανση - αλλά ύστερα από δύο λεπτά (41') άνοιξε και το σκορ στο ματς της Groupama Arena.

Οι παίκτες της ομάδες της Αγίας Πετρούπολης κυκλοφόρησαν εξαιρετικά την μπάλα, ο Αζμούν την άλλαξε εξαιρετικά με τον Τζιούμπα και νίκησε με ωραίο τελείωμα τον Άντονι Λόπες. Ο Ιρανός πέτυχε το πρώτο γκολ του Champions League για την τρέχουσα σεζόν (2019/20) και μάλιστα έγινε ο πρώτος Ασιάτης που το καταφέρνει.

Photo credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ