CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Οι οκτώ ομάδες που έχουν προκριθεί

Leipzig's Emil Forsberg, second from left, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the Champions League group G soccer match between RB Leipzig and Benfica in Leipzig, Germany, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Emil Forsberg, second from left, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the Champions League group G soccer match between RB Leipzig and Benfica in Leipzig, Germany, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jens Meyer) AP

Η Μπαρτσελόνα και η Λειψία είναι οι άλλες δυο ομάδες που βρίσκονται ήδη στη νοκ άουτ φάση του Champions League. Δείτε ποιες είναι οι οκτώ ομάδες που έχουν τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Συνολικά οκτώ ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Champions League. Στις Παρί, Μπάγερν και Γιουβέντους προστέθηκαν την Τρίτη (26/11) άλλες τρεις μετά το πρώτο σκέλος της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης και την Τετάρτη (27/11) άλλες δυο, με αποτέλεσμα οι μισές ομάδες της νοκ άουτ φάσης να είναι ήδη γνωστές.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν Μονάχου, η Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα έχουν καταλάβει και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου, οι Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ προκρίνονται ως δεύτερες, ενώ η Λειψία δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα πάρει την πρώτη ή την δεύτερη θέση στο γκρουπ της.

AP Photo/Jens Meyer

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ