CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Βγήκαν οι ημερομηνίες των ημιτελικών

Barcelona forward Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

H UEFA ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικές σειρές του Champions League, με την αναμέτρηση της Τότεναμ με τον Άγιαξ στο "Γουέμπλεϊ" να σέρνει το χορό.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκανε γνωστό την Πέμπτη (18/4) μέσω επίσημης ανακοίνωσης τις ημέρες διεξαγωγής των τεσσάρων αγώνων που έχουν απομείνει για να μάθουμε το ζευγάρι του φετινού τελικού του Champions League.

Το ζευγάρι που θα μπει πρώτο στη μάχη των ημιτελικών θα είναι το Τότεναμ-Άγιαξ, με τα "σπιρούνια" να υποδέχονται τον "Αίαντα" στο νεόδμητο γήπεδό τους στις 30 Απριλίου, ενώ μία ημέρα αργότερα (1/5) η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει στο "Καμπ Νόου" την Λίβερπουλ.

Όσον αφορά στους αγώνες ρεβάνς, η ομάδα του Κλοπ περιμένει εκείνη του Βαλβέρδε στις 7 Μαΐου στο "Άνφιλντ" ενώ στις 8 του ίδιου μήνα, Άγιαξ και Τότεναμ θα λύσουν τις διαφορές τους στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα".

Σημειώνεται πως ο φετινός τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την πρώτη ημέρα του Ιουνίου, με το "Wanda Metropolitano" να είναι έτοιμο να τον φιλοξενήσει.

Η ιδιαιτερότητα φέτος είναι πως από τους τέσσερις προπονητές που συμμετέχουν στα ημιτελικά του Champions League ουδείς έχει πάρει το τρόπαιο με αυτή την ιδιότητα, κάτι που συνέβη για τελευταία φορά το 2004 (Μουρίνιο, Ιρουρέτα, Ντεσάμπ, Ρανιέρι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 4-3: Τρελή πρόκριση των σπερς, στα ημιτελικά με Άγιαξ (VIDEOS)
Πόρτο - Λίβερπουλ 1-4: Καθάρισε η "αγία τριάδα" και τώρα... Μέσι
Γιουβέντους - Άγιαξ 1-2: Τα πιτσιρίκια ταπείνωσαν την "Γηραιά Κυρία"
Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0: Με μαγικό Μέσι στα ημιτελικά!
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ