CHAMPIONS LEAGUE

Διαψεύδει ο Μανωλάς για Μέσι: Δεν ήταν το δικό μου χέρι

Napoli's Kostas Manolas reacts during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Barcelona and Napoli at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Napoli's Kostas Manolas reacts during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Barcelona and Napoli at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Κώστας Μανωλάς διαψεύδει τα δημοσιεύματα ότι δεν του έδωσε το χέρι του ο Λιονέλ Μέσι και παράλληλα τονίζει ότι στο βίντεο που κυκλοφορεί το χέρι που φαίνεται δεν είναι δικό του.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Νάπολι ο ραδιοφωνικός σταθμός "Onda Cero" μετέδωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι την ώρα που ο Κώστας Μανωλάς πήγε να του δώσει το χέρι γύρισε ο Αργεντινός και του είπε: "Όχι, όχι με εσένα" και αποχώρησε.

Αργότερα, το γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο το οποίο δείχνει τον Αργεντινό να αρνείται να δώσει του σε κάποιον.

Ειδικά στην Ιταλία το συγκεκριμένο βίντεο έπαιξε σε όλες τα μεγάλα Μέσα, ενώ και σελίδες που ασχολούνται αποκλειστικά με τα νέα της Νάπολι το χρησιμοποίησαν ως αποδεικτικό στοιχείο. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Κώστα Μανωλά ο οποίος διέψευσε ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Λίγο αργότερα ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι ανέβασε story στο instagram στα ιταλικά το οποίο έγραφε: "Μερικές φορές πρέπει να είσαι ξύπνιος για να δεις τη φωτογραφία σωστά. Δεν έχω δει ποτέ έναν παίκτη με ρολόι στο χέρι του"

Διαψεύδει ο Μανωλάς για Μέσι: Δεν ήταν το δικό μου χέρι

Το χέρι στο επίμαχο βίντεο σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία ανήκει στον διαιτητή της αναμέτρησης, Κουνιέτ Τσακίρ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ