CHAMPIONS LEAGUE

Δώνης: "Πρέπει να σκοράρουμε και στη ρεβάνς"

Δώνης: "Πρέπει να σκοράρουμε και στη ρεβάνς"
Δώνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Σλάβια Πράγας αν και ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίστηκε η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Το γκολ του Ντε Καμάργκο στο δεύτερο λεπτό και η φανταστική λόμπα του Αλωνεύτη στο δέκατο έδωσαν τη νίκη (2-0) στο ΑΠΟΕΛ επί της Σλάβια Πράγας και το προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ο τεχνικός των "γαλαζοκίτρινων" εκτίμησε ότι το ΑΠΟΕΛ πρέπει να σκοράρει και στην Τσεχία για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

"Το σημαντικό είναι ότι έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μας δώσει την πρόκριση. Πρέπει να σκεφτούμε πως θα λειτουργήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι και να παίξουμε για να σκοράρουμε εκεί.

Πρώτα πρέπει να ηρεμήσω γιατί το πρώτο βράδυ είναι πάντα η ένταση του αγώνα. Για μένα είναι σημαντικό ότι επανέρχονται κάποιοι παίκτες σε καλύτερο ρυθμό. Είναι σημαντικό ότι ο Εφραίμ πήρε χρόνο ώστε να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Είχαμε τον Μπερτόγλιο τραυματία έκανε μόνο 2-3 προπονήσεις, και αυτός θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ώστε να σχεδιάσουμε το παιχνίδι και να παίξουμε καλύτερα με τη μπάλα στα πόδια και να σκοράρουμε εκεί", υποστήριξε πριν στη συνέχεια μιλήσει για τη Σλάβια Πράγας.

"Κοιτάξτε, είναι μια ομάδα ποιοτική αλλά δεν θα έλεγα πως οργανωμένα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. Όταν μια ομάδα μετά το 60 καταφεύγει στις μεγάλες πάσες αυτό δεν δείχνει ποιότητα, αν και υπάρχει και αυτός ο τρόπος παιχνιδιού στο ποδόσφαιρο. Δείχνει ότι επειδή έχουν δυνατά κορμιά πάνε στην δύναμη. Εμείς με το που βάλαμε το Νούνο μπροστά στα δυο στόπερ θεωρώ πως το λύσαμε το πρόβλημα και ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα τα δικά μας λάθη και όχι ο αντίπαλος".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ