ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένοπλοι λήστεψαν τον Μίλικ μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ

Napoli's Arkadiusz Milik reacts after missing a scoring chance during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Napoli at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Napoli's Arkadiusz Milik reacts after missing a scoring chance during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Napoli at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Κουκουλοφόροι λήστεψαν υπό την απειλή όπλου τον Πολωνό φορ της Νάπολι, Αρκάντιους Μίλικ, καθώς επέστρεφε στην οικεία του μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ.

Η Νάπολι νίκησε 1-0 τη Λίβερπουλ στο "San Paolo" χάρη στο γκολ του Λορέντσο Ινσίνιε στο 90ό λεπτό, αλλά ο Αρκάντιους Μίλικ έπεσε θύμα δυσάρεστης έκπληξης κατά την επιστροφή του στην οικεία του.

Καθώς ο 24χρονος Πολωνός φορ των "παρτενοπέι" οδηγούσε για το σπίτι του στο Βαρκατούρο, συνάντησε μπλόκο στο δρόμο από μηχανή μεγάλου κυβισμού. Οι κουκουλοφόροι κατέβηκαν και τον απείλησαν σημαδεύοντάς τον με όπλο.

Του ζήτησαν να βγάλει και να τους παραδώσει το ρολόι του μάρκας Rolex Daytona, αξίας 7.000 ευρώ. Παρά το σοκ που υπέστη, ο Μίλικ έσπευσε να καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία. Θύματα ληστείας υπέπεσαν στο παρελθόν και δυο συμπαίκτες του.

Το 2014 άγνωστοι λήστεψαν τον Μάρεκ Χάσμικ, ενώ το 2016 θύμα ληστείας (κοσμημάτων και μετρητών) υπέστη ο Λορέντσο Ινσίνιε.

Photo credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ